DR-vært får nyt job: "Jeg glæder mig"

Foto: Shutterstock

Det er tid til en ny udfordring.

Danmarks Radio har i dag lanceret en plan for fremtidens DR. Det betyder flere ændringer, hvilket blandt andet omfatter en ny vært på søndagens tv-gudstjeneste.

Efter sommerferien vil det nemlig være Sofie Østergaard, som kommer til at være vært på programmet. Sofie Østergaard har tidligere været vært på programmet ‘Versus’, børnenes melodigrandprix, MGP, og 'SommerSummarum'.

Læs også

Dansk tankstation sælger benzin for under 10 kroner literen

Men nu er det altså tid til en ny udfordring for den 40-årige DR-vært.

- Folkekirken er en af grundstenene i det danske samfund - et område, som jeg længe har været nysgerrig på, og som jeg brænder for at dykke dybere ned i. Vi mennesker leder alle efter åndehuller og søger efter måder at tackle livet på - noget at tro på, siger Sofie Østergaard i pressemeddelelsen ifølge Ekstra Bladet.

Sofie Østergaard inviterer seerne med til tv-gudstjenesten sammen med en række gæster, som hun taler med som optakt til selve gudstjenesten.

Blandt andet vil det være flere præster, en organist og flere kendte ansigter - herunder forfatter Jesper Wung-Sung og filminstruktør Anne-Grethe Bjarup Riis.

- Jeg ser frem til åbne, ægte og dybe samtaler med mine gæster, der forhåbentlig vil inspirere seerne til selv at tage stilling til, hvad de tror på. Det er mit håb, at samtalerne både bidrager til at blive klog på, hvordan vi som mennesker hver især kan være i livet, og på det samfund, vi alle er en del af lige her og nu.

Tv-gudstjenesten vender tilbage igen den 21. august, hvor den kan ses på DR1 og DRTV søndag klokken 10. Det vil desuden blive genudsendt klokken 14 på DR 2.

Læs også

Godt nyt til danske bankkunder: Endnu en dansk bank fjerner negativ rente

 

Dagens Gossip