DR-vært ramt af corona

Foto: Shutterstock.com.

Han har været væk fra skærmen på grund af corona.

Faste seere af Aftenshowet på DR har nok studset over, hvorfor Mark Stokholm ikke var på skærmen i tre uger. Værten, der har været en del af Aftenshowet siden 2011, var nemlig slet ikke at se blandt DR-kollegerne.

Læs også

Vred Jim Lyngvild: “Jeg bliver rasende”

I et opslag på Instagram fortæller han årsagen til sit fravær. Det skyldes corona.

“Så skønt at være tilbage på pinden efter tre ugers Corona-fravær,” skriver Mark Stokholm til et billede, hvor han sidder i et af Aftenshowets lokaler.

 

Til Billed Bladet forklarer han, at han blev smittet under et restaurantbesøg. Her var han afsted med sin kone og børn, og de blev også smittet efterfølgende. I hele 14 dage var Mark Stokholm syg med coronavirus, men han er altså tilbage på skærmen igen.

Laver sjov med Mark

Der er ikke noget at sige til, at Mark Stokholm er glad for at være tilbage på arbejde, hvor der ind imellem også er plads til sjov. Det kom blandt andet til udtryk på live-tv, hvor redaktionen på Aftenshowet tog fusen på tv-værten. 

Her fik han sine egne børns vurdering af hans evner som hjemmeunderviser. Han var ikke klar over, at de adspurgte børn var hans egne, før de tonede frem på skærmen. 

“Nu er Mark jo vores far. Og vi synes jo, at han burde lade os sove lidt længere, end hvad han synes lige i øjeblikket. Det er meget rutinebaseret lige i øjeblikket,” lød det blandt andet fra Mark Stokholms søn. 

Det fik smilet frem hos Mark Stokholm, som du kan se i klippet herunder:

 

Læs også

Træt af støj: Her bliver der indført regler

 

 

 

 

Dagens Gossip