Efter flere år på 'Station 2': Nu får han nyt job hos TV 2

Foto: Shutterstock

Anders Lomholt får en ny rolle på TV 2.

Anders Lomholt har været journalist i snart 25 år, herunder 14 år hos TV 2, hvor han har beskæftiget sig med undersøgende journalistik og de senere år indgående med rets- og kriminalstof.

Senest på TV 2s kriminalmagasin ’Station 2’, hvor han siden 2015 har været vært. Anders har tidligere beskæftiget sig med udenrigsjournalistik fra blandt andet Syd- og Østasien, hvor han har dækket krige, konflikter og flygtninges vej gennem Europa.

Læs også

IKEA med trist nyhed: Nu sker det i Danmark

Og nu kan Anders Lomholt skrive endnu et område på cv’et.

Anders Lomholt bliver nemlig forsvarskorrespondent hos TV 2, og her bliver han den første til at varetage netop denne rolle hos TV 2.

Anders Lomholt kommer til at skulle dække det danske forsvar i sin nye rolle.

- Hele forsvarsområdet står overfor en markant omvæltning med øget oprustning og involvering i udenlandske missioner. Europas og dermed Danmarks sikkerhedssituation har ændret sig voldsomt på ganske kort tid, og derfor er der behov for, at vi har en fagmedarbejder med dyb indsigt i Forsvaret. Anders Lomholt er en af vores dygtigste og mest erfarne journalister, så det er helt oplagt at give denne vigtige opgave til ham, siger nyhedschef Jacob Kwon.

Anders Lomholt kommer til at dække det danske forsvar bredt. Der vil være tale om alt fra aktuelle missioner i udlandet, Forsvarets fremtidige rolle og udvikling til økonomi og uddannelse.

Selv ser Anders Lomholt da også meget frem til den nye opgave, som han er blevet tildelt. Han siger blandt andet:

- Det danske forsvar er i dag et af de mest spændende fagområder at beskæftige sig med som journalist. Vi står foran den største oprustning i nyere tid, hvor der skal bruges mange milliarder kroner på soldater, krudt, kugler og militært isenkram. 

Anders Lomholt vil til at starte med fortsat være vært på ‘Station 2’.

Læs også

Verdenskendt instruktør brugte to år med Putin: Nu fortæller han om Putins sygdomme

 

Dagens Gossip