Efter Luksusfælden: Sådan har Christina det i dag

Foto: Viafree.

Det var ikke en nem opgave, Luksusfældens eksperter var kommet på.

I det seneste afsnit af Luksusfælden får seerne lov til at være med på sidelinjen, når eksperterne besøger 32-årige Christina, der bor i Allested-Vejle på Fyn.

Læs også

Luksusfælden i aften: Tog kokain til familiefødselsdag

Christina har oparbejdet en gæld på 635.000 kroner, der består af gæld til det offentlige, forbrugslån, kviklån, billån og ubetalte regninger.

“Du har virkelig gjort det svært for os og skabt et kæmpe kaos. Du har i alt 44 forskellige lån,” udpensler Kenneth Hansen, den ene af Luksusfældens eksperter, da Christinas økonomi bliver gennemgået.

Luksusfældens eksperter, Sesilie Munk-Stenderup og Kenneth Hansen, er bange for, at de mange arbejdstimer kan få konsekvenser for Christina. Foto: Viafree.

Men heldigvis lykkes det eksperterne at hjælpe Christina, som i dag kalder deltagelsen i programmet for ‘den bedste gave’, hun har givet til sig selv. Det fortæller hun til Dagens.dk. 

“De hjalp mig både økonomisk og mentalt”, forklarer Christina og uddyber, at eksperterne fik Christina til at indse, at løsningen ikke er en 80 timers arbejdsuge, der på sigt kører hende i sænk. 

Styr på økonomien

Gælden på over en halv million kroner er der nu kommet styr på, forklarer Christina. Om 5 år, hvis alt går vel, har hun afbetalt gælden, som blandt andet var vokset sig stor på grund af mobilspil. Christina har nemlig brugt over 10.000 på mobilspil. Hun kalder det selv ‘dumme penge’, da Dagens.dk snakker med hende. Men det er stoppet, forsikrer hun.

Foto: Viafree.

I programmet kommer det frem, at Christina arbejder 80 timer om ugen for at tjene penge, så hun kan komme ud af sin gæld. 

Men Luksusfældens eksperter, Sesilie Munk-Stenderup og Kenneth Hansen, er bange for, at de mange arbejdstimer kan få konsekvenser for Christina.

“Du kommer ikke tættere på gældsfriheden ved at arbejde så meget. Men ved du hvad, vi til gengæld tror, du kommer tættere på,” spørger Sesilie Munk-Stenderup og henter en kørestol frem, som får tårerne frem i Christinas øjne.

Foto: Viafree.

I dag er antallet af arbejdstimer skruet ned, forklarer Christina. Men drømmen er stadigvæk den samme, som Christina fortalte om, da Luksusfælden besøgte hende sidste år i Allested-Vejle på Fyn. Hun bor i sin mors hus, et forældrekøb, og hun håber stadigvæk at kunne købe det af hende, når gælden er skrumpet ind.

Læs også

Christina i Luksusfælden i aften: Bor hos sin mor og får udbetalt 34.000 hver måned

 

 

 

 

 

Dagens Gossip