Ekspert melder ud: Derfor ryger dette par ud af ‘Vild med dans’ i aften

Her ses 'Vild med dans'-holdet 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Feltet er snævret ind, og det er sværere at forudsige, hvem der er favoritter til at ryge ud. Der er dog alligevel ét par, der skiller sig ud, mener ekspert.

I de første programmer i denne sæson af ‘Vild med dans’ har der været klare favoritter til at forlade konkurrencen.

Det mener Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil. 

Læs også

På 12 uger: Simon Jul i vildt vægttab

Feltet er nu snævret ind, og alle de dårligste dansere er røget ud af TV 2-programmet. Det er derfor sværere at forudsige, hvem der er favoritter til at ryge ud. Der er dog alligevel ét par, der skiller sig ud, mener han.

“Generelt kan man sige, at vi går ind i et helt ny fase nu, hvor feltet er meget tættere, både i toppen og bunden,” forklarer han.

I bunden er der dog et par, der skiller sig lidt ud. Det er Michelle Kristensen og Mads Vad, og det er der en særlig grund til, forklarer Mathias Reimer Larsen.

“De er vores favoritter til at ryge ud, i og med, at de er det par, der senest har været i omdans."

Her ses 'Vild med dans'-holdet 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Tv-vært og ernæringsekspert Michelle Kristensen og Mads Vad endte i sidste uge i omdans, hvor de var oppe imod entertainer Jacob Haugaard og dansepartneren Camilla Dalsgaard. Her var det sidstnævnte par, der måtte sige farvel til konkurrencen. 

Lige efter Kristensen/Vad på listen over exit-kandidater ligger parrene Michael Katz Krefeld/Karina Frimodt og Freja Kirk/Claudia Rex, ifølge Mathias Reimer Larsen.

To par er i toppen

I den anden ende af feltet er Lise Rønne og Silas Holst stadig Danske Spils favoritter til at vinde ’Vild med dans’. Sådan har det været lige fra start, men nu er de ikke længere alene om at tage favoritrollen.

“Pernille Blume og Morten Kjeldgaard er helt oppe på siden af Lise Rønne og Silas Holst, efter de scorede markant flere point hos dommerne sidste fredag,” siger Mathias Reimer Larsen.

‘Vild med dans’’ kan ses på TV 2 fredag aften klokken 20.00.

Læs også

Sådan blev Esben Dalgaards kræft opdaget

 

 

 

Dagens Gossip