Får klar besked i Luksusfælden: “Du står med en gigantisk gæld”

Foto: Viafree.

Aftenens hovedperson i Luksusfælden får klar besked, når eksperterne lægger vejen forbi.

I aften er Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen, tilkaldt for at forsøge at rydde op i det kæmpe rod, Henriette har skabt for sig selv.

Læs også

Luksusfælden i aften: Luna besøger slagteren 146 gange på et år

Henriette bor i Korsør og er uddannet pædagog. Men hun vil hellere hygge sig i sin lille butik, hvor hun sælger genbrugsfund. Det er dog ikke en forretning, der giver det store økonomiske overskud.

Datteren Rebekka har stået på sidelinjen og forsøgt at råbe sin mor op. Uden held. Foto: Viafree.

Nogle måneder tjener hun mindre end, hvad de koster at leje butikslokalerne. Andre måneder løber det kun lige rundt. Det viser sig, at Henriette har arbejdet gratis i det seneste år i forretningen. Men Henriette elsker sin butik og drømmer om at kunne leve af den.

Dumme lån

Henriette har i årenes løb foretaget nogle dumme valg. Hun skylder 250.000 til forskellige kviklånsselskaber, fordi hun over telefonen lod sig overtale til at lade en engelsktalende herre overtage styringen over hendes computer, gav ham sine Nem-ID koder og lod ham optage kviklån i hendes navn, på hendes vegne for øjnene af hende. Hun stolede blindt på, at hun ville få det dobbelte igen dagen efter. Det skete ikke. 

Hendes samlede gæld får Kenneth Hansen, Luksusfældens ene ekspert, til at stille spørgsmålstegn ved Henriettes dømmekraft. 

“Så er vi kommet til gældsafvikling, og i dit tilfælde skal der ligge 3.000 kroner. Det er forsvindende lidt, når man som dig står med en gigantisk gæld på intet mindre end 738.000 kroner,” forklarer Kenneth Hansen og spørger, om Henriette har været ligeglad med sine kreditorer. 

Du kan se, hvad Henriette svarer Kenneth Hansen i klippet nederst i denne artikel.

Sammen med Kenneth Hansen skal Louise Fredbo-Nielsen, der er ny på Luksusfældens eksperthold, forsøge at hjælpe Henriette med sin kaotiske gæld. Og eksperterne lægger hårdt ud med at bede Henriette om at lukke sin butik.

Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen er i aftenens afsnit tilkaldt for at forsøge at rydde op i det kæmpe rod, Henriette har skabt for sig selv.  Foto: Viafree.

Om Henriette er med på den, får seerne svar på i Luksusfælden i aften.

 

Læs også

Luksusfælden i aften: Henriette blev snydt for 250.000 kroner

 

 

 

Dagens Gossip