Færdig hos TV 2: Efter 12 år det slut

Foto: Shutterstock.com

Fremadrettet vil den populære familievejleder ikke længere at finde på skærmen om morgenen.

I over et årti har Lola Jensen været en del af ‘Go' morgen Danmark’, hvor hun har givet danske børnefamilier gode råd.

Men nu er den populære familievejleder ikke længere at finde på skærmen om morgenen.

Læs også

DR klipper racist-kommentar ud af 'Gift ved første blik'

Det fortæller hun i et Facebook-opslag. 

"Jeg skylder at orientere alle I skønne mennesker ude i marken, der har vist mig tillid, bakket mig op og været anerkendende samt givet dejlige fortællinger tilbage om brug af inspirationen gennem alle mine år i GO morgen Danmark. Især skylder jeg fortælling, fordi folk er begyndt at tro, at jeg måske er syg," lyder det. 

Lola Jensen er heldigvis ikke syg - hun er blot stoppet, fortæller hun:

"Jeg er rask, men jeg er sluttet i GO Morgen Danmark, og det fortæller jeg Morten Resen i dagens episode af vores Lola og Morten podcast, hvor vi har en rar snak omkring det. Der er ingen dramatik i vores snak, men der er fortælling om min exit, hvis du vil høre det," forklarer hun.

I podcasten fortæller Lola Jensen, at det er ændringer i TV 2-programmet, der er årsagen til beslutningen. 

Fremadrettet ville programmet invitere hende i studiet, når der var et emne på dagordenen, der passede til hendes ekspertområde - i stedet for at gæste programmet som familievejleder. 

“Jeg kunne ikke se mig selv i skiftet fra at være den, der havde fået lov at være hyggelig indimellem, til at være hende, der kun skulle komme, når det handlede om de brændpunkter,” forklarer hun.

I 34 år har Lola Jensen vejledt familier både via foredrag, undervisning, supervision, tv, bøger og video. Blandt andet har Lola Jensen skrevet bøgerne "Den store far, mor og børn", "Må vi så få ro" og "Den store bog om skolebørn".

Læs også

Fik 5 x nej tak i ‘Løvens Hule’: Nu jubler de

 

 

 

Dagens Gossip