Felix Smith afslører: Savner det vildt meget

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Tv-værten lægger ikke skjul på, at han savner det.

Der 11. april er der premiere på programmet Over Atlanten på discovery+ og Kanal 5. Det er tredje gang, at kendte danskere har takket ja til noget af et eventyr i programmet.

Læs også

Lars Løkke Rasmussen melder ud: “Vanvittig ide”

I Over Atlanten kæmper deltagerne ikke kun mod elementerne, når de begiver sig ud på den lange tur fra Lanzarote til Caribien. Deres samarbejdsevner bliver sat under maksimalt pres, når afsavn, søvnunderskud og søsygen presser sig på. Derudover skal de samtidig tage stilling til fem andre mennesker, der praktisk talt er fremmede. Så udfordringerne er mange på vejen til Aruba, lyder det i en omtale af programmet. 

I denne omgang består besætningen af Lars Løkke Rasmussen, Felix Smith, Umut Sakarya, Ditte Julie Jensen, Johannes Nymark og Sarah Bro. 

Savner det

Tv-værten Felix Smith kan afsløre, at de var udfordret på turen, men måske ikke helt, som han havde regnet med.

“Jeg savner helt vildt meget at være derude. Vi fik jo lov til at sejle meget mere end tidligere sæsoner. Det var nemlig helt exceptionelt, at vi hele tiden skulle være på jagt efter vind, der kunne bringe os i den rigtige retning. Jeg kan forstå på Jesper Bank og Martin Kirketerp, at det var en helt særlig oplevelse. Det sker meget sjældent, at der er så lidt vind, at det næsten er vildere at opleve, end hvis det havde været en stormfuld tur. Så selvom det ikke er gået hurtigt, har vi virkelig arbejdet for at nå frem til Aruba," siger han.

Det er tredje gang, at en række kendte danskere har takket ja til at deltage i programmet Over Atlanten. Foto: Discovery Networks Danmark.

At turen ikke har budt på meget vind, bekræfter OL-vinder og sejlbådens kaptajn Jesper Bank:

“Helt overordnet var vi begunstiget af et overvejende positivt cast. For nogens vedkommende blev de dog voldsomt udfordret på tålmodigheden. Selv kan jeg jo ikke være vågen i alle døgnets timer, så jeg glæder mig mest til at se, hvor meget ‘musene spiller på bordet om natten,’ siger Jesper Bank.

Tredje sæson af ’Over Atlanten’ består af otte afsnit og får premiere på discovery+ og Kanal 5 d. 11. april. 

Læs også

Peter Ingemann raser: “Hvad fanden er det der foregår?”

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip