Folkekær TV-vært hårdt ramt af corona: "Det er sgu en slem omgang"

TV2's Peter Ingemann ligger for tiden i sengen og er hårdt ramt af Covid-19.

Den folkekære TV2-vært, som for tiden er aktuel i programmet 'Ingemann og Kongerækken' på TV2, afslørede på sin facebookprofil i går eftermiddags, at han er hårdt ramt af corona. 

"Afskåret, isoleret, smidt på møddingen i sit eget hjem. Dag 2 med corona. Det er sgu en slem omgang - troede det skulle være mildt, men det er ligesom en hård influenza. Når konen er i nærheden er det endnu værre, nærmest sammenlignelig med Den Sorte Død i middelalderen," skriver den humoristiske TV-vært således i starten af et opslag.

Læs også

Koala udnyttede situationen: Tog sig en tur i vognen

Den populære vært, som nok er bedst kendt for programmer som 'Hammerslag' og 'Størst', har for vane at bruge en del humor og overdrivelsen i sin kommunikation på de sociale medier, og denne gang er da heller ikke nogen undtagelse. Han kan således fortælle, at han heldigvis ikke er alene i isolation.

Foto: Facebook

"Heldigvis har jeg Gurli Gris til at holde mig varm og i dag fik vi (altså Gurli og jeg) overtalt konen til at bage boller og komme med danskvand og cola….kaffe. Hmmmmm… jeg er faktisk lidt sulten igen - men nu har konen altså tilladt sig at køre til træning," skriver han således.

Teksten i opslaget har nemlig fået selskab af et billede af Ingemanns 'frygtelige' situation, hvor man kan se ham ligge i sengen og se fjernsyn med en Gurli Gris dyne over sig. 

En ting som den elskede vært også har tildens til er, at skrive drillende om både sin kone og hans eget alkoholforbrug, hvilket han selvfølgelig også finder plads til her, og han skriver således: 

"Nå, hun kommer vel hjem igen…kunne egentlig også godt drikke en af de iskolde halvliters Bitburger-øl jeg har ude i skuret. Så når det ellers passer fruentimmeret at komme hjem, må hun lige en tur ud i regnen og hente to øl til Gurli og jeg…Jeg er jo syg! Og skal behandles meget nænsomt [hjerte]."

Helt dårlig er han heldigvis tilsyneladende ikke, da han afslutningsvis lige har overskud til at reklamere for sit aktuelle program på TV2.

"Hvis ellers jeg overlever sult og tørst til i aften, så husk at “Ingemann og Kongerækken” kommer klokken 20 på Danmarks største tv-kanal TV2. Det kommer ikke til at gå stille for sig. De havde både mord, kidnapninger og pest, ja det var næsten ligeså slemt som her på første sal i soveværelset….. Håber vi ses [hjerte, hjerte, hjerte]. Husk du kan også gå ind på TV2 PLAY og se det når det passer dig," skriver han således til sidst.

Læs også

Han hørte sin kone tale i søvne: Hvad han hørte, fik ham til at melde hende til politiet

 

 

Dagens Gossip