'Forsidefrue' skifter branche: Skal arbejde med rengøring

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Jackie Navarro har kastet sig ud i en helt ny branche.

De fleste kender hende fra fjernsynet, hvor hun sammen med de andre 'Forsidefruer' i flere sæsoner har givet seerne et indblik i hendes ekstravagante privatliv. 

Både 'Forsidefruer' og Jackie Navarro er nærmest synonymer for glamour og 'livet på førsteklasse', men for nogle uger siden meldte TV3 ud, at 'Forsidefruer' holder pause på ubestemt tid.

Læs også

Mystiske brande, droner og eksplosioner tyder på, at krigen har krydset grænsen til Rusland

Selvom tv-kanalen lovede, at programmet vender tilbage, har Navarro tilsyneladende ikke tænkt sig at sidde og vente på et opkald fra TV3. Hun har nemlig kastet sig ud i en ny branche, som ikke ligefrem oser af glamour. 

Det skriver BT, at hun har fortalt til Se og Hør, da hun forleden var at finde til 'Danish Beauty Awards'.

Her afslørede hun, at hun i fremtiden skal arbejde i rengøringsbranchen. Det bliver dog ikke hende selv, som skal gøre rent. 

"Jeg har startet rengøringsfirma. Det går jeg online med i næste uge. Så det er meget sjovt," fortalte den 36-årige tv-personlighed og iværksætter således. 

Navarro fortalte desuden, at rengøringen skal minde om den, som man oplever på et hotel, men hun vil ikke løfte sløret for mere før i næste uge.

Navarro blev allerede som 14-årig model og arbejdede blandt andet i USA og har siden været kendt i branchen. I 2017 blev hun for alvor kendt af den almene dansker, da hun blev fast medlem af 'Forsidefruerne', og siden har hun arbejdet som blandt andet model, blogger, iværksætter og tv-personlighed. 

Hun har tidligere dannet par med modellen Oliver Bjerrehus.

Læs også

Politiet søger vidner i sag om lynhurtig elcykel på Vestegnen: Kørte op mod 80 km/t

 

 

 

 

Dagens Gossip