Glæde hos TV 2: “Det er svært at få armene ned”

TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

“Det er svært at få armene ned,” lyder det fra Kristian Hyldgaard, der er kanalchef hos TV 2.

Siden 2017 har TV 2 haft rettighederne til kvindernes WTA-turneringer i tennis, og nu har TV 2 forlænget rettighederne, så de gælder til og med 2026.

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse. 

Læs også

TV 2-kendis har fået AstraZeneca-vaccinen: “Mærket til bivirkninger”

“Vi har været privilegerede med at følge Wozniackis sidste sæsoner i karrieren, og nu er vi lige så begejstrede for at kunne følge Clara Tauson i starten på det, der tegner til en flot og stor karriere. Vi kunne ikke ønske os en bedre start på forlængelsen end Tausons flotte sejr i Lyon for nylig, der også trak mange seere til TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Så det er svært at få armene ned, siger Kristian Hyldgaard, kanalchef for TV 2 SPORT.

Clara Tauson vandt i søndags Open de Lyon, og det sendte den unge dansker ind i top-100 på verdensranglisten.

“Med både WTA og ATP på TV 2s sportskanaler og TV 2 PLAY glæder vi os til at kunne følge de to store talenter Clara Tauson og Holger Rune de næste mange år. Det er helt i tråd med vores strategi om at fokusere på de store danske atleter på TV 2 SPORT, og med TV 2 PLAY har vi mulighed for at vise flere turneringer og flere kampe på samme tid,” lyder det fra kanalchefen. 

De største stjerner

Ud over WTA har TV 2 rettighederne til at vise ATP-tennis til og med 2023 samt den prestigefyldte Grand Slam-turnering i Wimbledon til og med 2022.

Det betyder at TV 2s sportskanaler og TV 2 PLAY giver mulighed for at opleve nogle af de største stjerner inden for tennissporten – blandt kvinderne er det Ashleigh Barty, Naomi Osaka og Simona Halep, og på herresiden er det Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer.

Læs også

Nu bliver dette ord fjernet fra din shampooflaske

 

 

 

 

 

Dagens Gossip