Her er de: Julekalendere på TV i december 2019

Foto: Jens Wognsen/Ritzau Scanpix

Den første december nærmer sig, og det betyder, at det er tid til at se julekalender på både DR og TV2. Det er nu kommet frem, hvilke julekalendere der bliver sendt på de forskellige kanaler, og du kan se dem herunder.

Det bliver aldrig en helt rigtig jul, hvis ikke man har haft mulighed for at tælle ned til juleaften med 24-afsnit af en eller flere skønne julekalendere.

I år bliver naturligvis heller ingen undtagelse, da der bliver mange forskellige julekalendere at vælge mellem på dansk tv.

Når kalenderen siger den 1. december, vil der være mulighed for at se årets julekalender på både DR1. DR Ultra, Ramasjang og naturligvis også TV2.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

Hjemmesiden Juleweb.dk har haft gang i det store detektivarbejde, hvor de har sporet sig frem til, hvilke julekalendere der bliver sendt i julen 2019, og dem får du afsløret herunder.

Julekalender DR1 - Julestjerner

Det bliver ikke en ny julekalender, som børn og voksne kan se på DR1 i år. I stedet bliver julekalenderen fra 2012, ‘Julestjerner’ med den 13-årige Sus, der skal flytte ind på et gammel julestjerne-gartneri, som hendes forældre har arvet.

Julekalender DR Ultra - Jagten på Tidskrystallen

Julekalenderne fra DR Ultra bliver ikke en dansksproget en af slagsen, men i stedet den svenske julekalender ‘Jagten på Tidskrystallen’ 

Den handler om tre børn, der må rejse til universets centrum for at finde en tidskrystal, der kan forhindre onde kræfter i at stoppe tiden.

Læs også

Ulykkelig mor advarer mod populær dille: ’Min datters hud faldt pludselig af’

Julekalender Ramasjang - Storm på Stillevænget

Heller ikke på Ramasjang er der fundet en dansk julekalender. Her tyer man atter til vores svenske naboer, hvor man viser julekalenderen ‘Storm på Stillevænget’

Den handler om familien Storm, der forsøger at vinde den årlige julekonkurrence i byen, men det kræver et meget stort arbejde.

Julekalender TV2 - Tinka og Kongespillet

Heldigvis fristes man til at sige, kommer der en original julekalender til jul. Det er TV2 der er på banen med en fortsættelse til ‘Tinkas Juleeventyr’ og den har de valgt at kalde ‘Tinka og Kongespillet’

Denne julekalender kommer til at handle om, at kongen ikke er vendt hjem fra sin rejse rundt i nissernes rige, og derfor skal der findes en ny konge, og det sker via et Kongespil.

Indtil videre er ovenstående de fire julekalendere, der er blevet offentliggjort til julen 2019, men der forventes at komme flere på banen.

Sidste år havde TV2 hele to julekalendere, da de viste Tvillingerne og julemanden og Alletiders Julemand. Ramasjang havde ligeledes to julekalendere, da de viste Selmas Saga og Ramajetternes Jul.

Derudover var der også julekalender til de voksne, da TV2 Charlie sendte The Julekalender og CWC. Mon ikke også, at The Julekalender kan ses igen i år?

Hvilken julekalender er din favorit julekalender?

Læs også

Nu slutter Pyrus – Et år tilbage

 

Dagens Gossip