Her er DRs nye storsatsninger

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

På et netop overstået pressemøde har DR afsløret, hvad der kommer til at ske hos dem næste år. De har både fortalt om lukninger af programmer og radiokanaler, og så har de afsløret deres nye storsatsninger.

Det er knap to uger siden, at DR udsendte en pressemeddelelse, hvori de fortalte, hvad der kommer til at ske fra næste år, når DR bliver ramt af besparelser.

Det får blandt andet den betydning, at DR er nødt til at lukke flere populære programmer og radiokanaler, hvilket du kan få det fulde overblik over i artiklen herunder

Læs også

Kæmpe besparelser: DR lukker og skærer ned på disse programmer

I dag afslører DR på et pressemøde, hvad der ellers kommer til at ske i fremtiden på kanalen, og her har de ligeledes afsløret deres helt store satsninger for 2020.

Ungdomsdrama

På pressemødet fortæller DR-værten Johannes Langkilde, at DR særligt vil komme til at satse på mere drama til de unge tv-serier. Det er inspireret af den store succes, der blandt andet var med tv-serien SKAM, og derfor har DR storsatset på en ny ungdomsserie.

Tv-serien ‘Noia’ bliver derfor en af de helt store satsninger fra DR i 2020.

Lars Mikkelsen i spidsen for program om Anden Verdenskrig

Foruden ungdomsdrama så er der også andre satsninger på programmet for DR i 2020. Et af disse er blandt andet programmet ‘Grænseland’, som har premiere den 17. maj 2020.

Programmet kommer til at være et historisk program, der har fokus på de ting, der ledte op til Anden Verdenskrig.

Det bliver ingen ringere end Lars Mikkelsen, der vil være vært for programmet.

Historier om Frederik IX

Allerede den 1. januar vil der være premiere på et helt nyt DR-program ved navn Frederik IX. I dette program vil danskerne få mulighed for at høre fra dronningens egen mund, hvor hun fortæller om historier og oplevelser med sin far.

Sussi og Leo

Af store satsninger på tv-fronten skal danskerne dermed se Noia, Grænseland og Frederik IX i det kommende år. Der kommer dog også mange andre programmer, hvor danskerne også kan se Signe Molde tilbage på skærmen.

Tv-værten skal være vært på et program, hvor hun skal møde folk, som hun er uenig med. Programmet er fortsat under udvikling, og det er tiltænkt som et underholdningsprogram med læring.

Sidst men ikke mindst, så har de danske DR-seere også mulighed for at komme et smut hjem til Sussi og Leo. De har nemlig inviteret et kamerahold hjem til dem, og her skal danskerne følge Sussi og Leo og deres kusines søn Lukas, der bor hos dem.

Læs også

Derfor leverede politiet pizza i dansk by

 

 

Dagens Gossip