I weekenden vender populært DR-program tilbage

Foto: Shutterstock.com

Det populære program vender tilbage i en anderledes udgave.

Når Den store bagedyst vender tilbage 20. marts, er det ikke Timm Vladimir, der kommer til at råbe ‘klar, parat, bag’.

Læs også

Frank Hvam smelter sammen med Søren Brostrøm

Det er derimod Joakim Ingversen, der styrer slagets gang, når otte unge bagetalenter fra 12-15 år for første gang skal dyste i kagebagning i Den store juniorbagedyst.

DR-værten Joakim Ingversen skal styre programmet. Foto: DR / Carsten Mol.

Det er et par velkendte dommerne, der skal bedømme de unge deltageres kager. Det er nemlig Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, der tager tjansen.

Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen har været en del af Den store bagedyst siden 2017, hvor de overtog dommertjansen fra Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen. Foto: DR / Carsten Mol.

De har været en del af Den store bagedyst siden 2017, hvor de overtog dommertjansen fra Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen.

Kun otte deltagere

I Den store bagedyst er seerne vant til at se 10 deltagere fra start. Men i Den store juniorbagedyst er der kun otte deltagere, der dyster om at vinde konkurrencen.

Foto: DR / Carsten Mol.

Konceptet bag juniorudgave er langt hen ad vejen det samme som i originalversionen. Dog vil hvert program kun bestå af to udfordringer i stedet for tre, oplyser DR ifølge B.T. 

“Man kan tydeligt se, at børnene udfordrer dem selv på svære teknikker såsom at lave glaze, isomalt og ganache, og jeg må sige, at det er virkelig flot, det de laver,” lød det fra programmets redaktør Søren Olsen sidste år, da deltagerne skulle findes.

“Niveauet kan i hvert fald sagtens måle sig med de kager, som vi har set til tidligere castings med voksne ansøgere,” slog han fast.

Første program kan ses på DR1 lørdag den 20. Marts. 

Læs også

Medie erfarer: Meghan og Harry blev tilbudt titel til Archie

 

 

Dagens Gossip