Kasper valgte hende i 'Bachelor': Sådan går det i dag

Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Parret afslører nu, hvordan det er gået dem hjemme i Danmark.

Der har netop været finale i tv-programmet ‘Bachelor’. Her skulle de to fyre, Kasper og Phillip, vælge mellem 20 kvinder, som løbende ville blive sorteret fra.

I går aftes blev det sidste afsnit så vist, og her valgte Kasper at give sin sidste rose til den 10 år yngre Helena, som han også var på den første date med.

Læs også

Godt nyt til danskerne: Stor dansk bank dropper negativ rente

Siden da er parret kom hjem fra de fantastiske omgivelser i Caribien, og nu kan de løfte sløret for, hvordan det er gået for dem. Til BILLED-BLADET afslører de, at de er kærester i dag.

Helena, der bor i Aarhus, hvor hun til daglig har taget en bachelor i dansk med tilvalg i erhvervsøkonomi, er kommet ind på sin kandidat i København fra september måned. Her bor Kasper, hvorfor hun flytter ind hos Kasper i hans lejlighed på Amager.

– Jeg tror sagtens, vi kan finde ud af at bo sammen, siger hun.

Helena håber og tror også på, at de en dag skal giftes. 

– Vi har sagt til hinanden, vi elsker hinanden. Kasper var lidt hurtigere til det. Men han vidste også tidligere, at det var mig, han ville vælge og havde måske været i følelserne en del tid længere, end jeg havde tilladt mig selv at være i det …

Kasper er 35 år, mens Helena altså er 25 år. Aldersforskellen har dog ikke været et problem indtil videre, heller ikke med hensyn til børn.

– Kasper er nok lidt længere, end jeg er med hensyn til børn. Men han presser ikke noget over hovedet på mig. Tværtimod siger han, at det ikke skal være lige nu. Med det sagt vil jeg også gerne have et barn, inden jeg er 30, siger Helena.

Børn er dog ikke nogen førsteprioritet for parret, som har flere andre gøre gøremål før børn kan komme på tale.

– Først skal vi bo sammen noget tid, og vi skal rejse. Men vigtigst af alt er, at det er én måde at lære hinanden at kende under så smukke rammer, som vi har gjort – noget andet er hverdagen, siger Kasper.

Læs også

Regningen for Mette Frederiksens nye anretterkøkken: 2.547.631 kroner betalt af skatteyderne

 

Dagens Gossip