Klar besked fra eksperterne i Luksusfælden: Jakob har brug for professionel hjælp

Foto: Viafree.

Det er ikke kun økonomisk rådgivning, som hovedpersonen i Luksusfælden har brug for.

I aftenens udgave af Luksusfælden er eksperterne på besøg hos Jakob og Lene, der bor i Gilleleje.

Læs også

Luksusfælden i aften: Jakob drømmer om nye tænder

Jakob har en samlet gæld på 1.036.000 kroner, og det skyldes blandt andet udgifter til elektronik-udstyr og computerspil. Det er dog ikke kun computerspil, som Jakob kaster sine penge efter.

Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, gennemgår 32-årige Jakobs økonomi, finder de ud at, at den unge murerlærling fra Nordsjælland har brugt 37.900 kroner det seneste år på at oddse.

Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, gennemgår 32-årige Jakobs økonomi, finder de ud at, at den unge murerlærling fra Nordsjælland har brugt 37.900 kroner det seneste år på at oddse. Foto: Viafree.

“Det var mange penge, den er jeg ikke så stolt af,” lyder det fra Jakob, da det går op for ham, at han har brugt så mange penge på at spille på oddset.

“Så burde du have stoppet op for lang tid siden. Når det ikke er sket, så vil vi på det kraftigste anbefale dig, at du tager fat i ROFUS,” lyder det fra Jan Swyrtz og uddyber, at de kan hjælpe Jakob.

ROFUS er Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. I ROFUS kan man frivilligt registrere sig med NemID, hvis man ønsker at udelukke sig midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille i Danmark.

Har du ligesom Jakob svært ved at stoppe med at spille og har brug for hjælp, så kan du læse meget mere om ROFUS lige her. 

Vil ikke blandes ind i det

Aftenens hovedpersoner i Luksusfælden, Jakob og Lene, er kærester, de bor sammen og de har et barn sammen. Men deres økonomi er opdelt. Det er der en særlig grund til. Lene vil nemlig ikke blandes ind i Jakobs gæld.

Det bliver tydeligt for kæresten Lene, at drømmen om et hus ikke kan lade sig gøre med Jakobs nuværende økonomiske situation. Foto: Viafree.

De drømmer begge og særligt Lene, om at købe et hus sammen. Men for at kunne realisere drømmen om et hus, kræver det, at Lene melder sig på banen og hjælper Jakob med at komme af med noget af gælden.

Om det kan lykkes eksperterne at trænge igennem til parret og få dem til at forstå, at fællesskab også økonomisk er den eneste vej mod drømmen, kan ses i aftenens afsnit af Luksusfælden. 

Læs også

Luksusfælden i aften: Henriette blev snydt for 250.000 kroner

 

 

 

Dagens Gossip