Klar besked fra Jan Swyrtz til deltager i Luksusfælden: “Så må du sgu da undvære”

Foto: TV 3

Jan Swyrtz holder ikke igen i aftenens udgave af Luksusfælden.

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne, Jan Swyrtz og Sesilie Munk Stenderup, på besøg hos 25-årige Jasmin fra Søborg.

Læs også

Luksusfælden i aften: Jakob drømmer om nye tænder

Jasmin har et kæmpe overforbrug og bruger mere, end hun tjener som maler. Alligevel har hun næsten ikke noget misvedligeholdt gæld. Det viser sig dog at det skyldes, at Jasmin hele tiden optager nye lån for at betale den gamle gæld. På et år har hun optaget 57 lån, og Jasmin skylder 243.000 kroner, og fortsætter hun som nu vil gælden hurtigt akkumulere. 

Det er ikke kun Jasmin, der låner penge. På sidelinjen står Jasmins mor, Charlotte, og ser til, men hendes ønske om at hjælpe sin datter er en ren bjørnetjeneste, da hun gør det ved at optage lån for sin datter. Det sker i forretningen JYSK, hvor Charlotte låner penge til Jasmin, så hun kan få nye møbler.

Foto: TV 3.

“Var det her, du skulle have sat ind og sagt, nu må du undvære møbler, jeg vil ikke rode dig ud i mere?”, spørger Jan Swyrtz, hvorefter Charlotte kommer frem til, at det nok havde været det rette at sige nej til lånet. 

"Så må du sgu da undvære"

Jasmin forsøger at forklare sig situation.

“Grunden til, at jeg valgte, at det skulle være over en konto, var fordi, jeg ikke havde flere tusinde kroner at smide efter nye møbler. Det er svært at finde en seng og sofa til 500 kroner,” siger Jasmin. 

Men den forklaring har Jan Swyrtz ikke meget til overs for.

“Så må du sgu da undvære, til du har råd til det,” lyder det kontant fra eksperten.

Udover nye møbler så bruger Jasmin pengene på solarie, skønhedsprodukter, kosmetiske behandlinger og tøj.

Om det lykkes eksperterne at få Jasmin til at forstå, at hendes behov for at holde en flot facade udadtil er i gang med at ødelægge hendes fremtid, kan ses i aftenens afsnit af Luksusfælden klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Luksusfælden i aften: 25-årige Jasmin optager nyt lån hver uge og nægter genbrug

 

 

 

 

 

Dagens Gossip