Luksusfælden i aften: 25-årige Jasmin optager nyt lån hver uge og nægter genbrug

Foto: TV 3

Jasmins økonomi er på afveje.

I aftenens afsnit af Luksusfælden er seerne med på sidelinjen, når eksperterne, Jan Swyrtz og Sesilie Munk Stenderup, besøger 25-årige Jasmin fra Søborg.

Læs også

Luksusfælden i aften: 23-årige Louise griner lidt af det hele og skylder en halv million væk

Hun er maler og drømmer om at flytte i et lille hus med have, hvor hendes søn kan løbe rundt og lege. Men drømmen er langt fra realistisk.

Jasmin har et kæmpe forbrug. Pengene bruges på solarie, skønhedsprodukter, kosmetiske behandlinger og tøj. Sønnen skal heller ikke mangle noget, så allerede inden han var født, havde hun købt og solgt adskillige barnevogne i jagten på det helt perfekte køretøj til ham.

Foto: TV 3.

Men pengene til det hele er ikke sparet op. Dem låner Jasmin. Da eksperterne gennemgår hendes økonomi, viser det sig, at Jasmin ikke har noget misvedligeholdt gæld. Det viser sig dog, at det skyldes, at Jasmin hele tiden optager nye lån for at betale den gamle gæld. På et år har hun optaget 57 lån - mere end ét nyt lån om ugen. 

Antallet af lån kommer bag på Jasmin.

“Hvor mange gange tror du, du har gjort det? Kom med dit vildeste bud,” lyder det fra Sesilie Munk Stenderup, da hun beder Jasmin svare på, hvor mange lån hun har optaget det seneste år. Jasmin gætter på 40, men det er et stykke under det rigtige tal.

“Hold da op,” kommer det fra Jasmin, som har en forklaring på, hvorfor antallet af lån er så højt.

“Det løber hurtigt op, for jeg har ikke taget det hele på én gang,” fortæller Jasmin. 

Gør sin datter en bjørnetjeneste 

Da eksperterne besøger Jasmin, skylder hun 243.000 kroner, og fortsætter hun med at optage nye lån, vil gælden hurtigt akkumulere. 

På sidelinjen står Jasmins mor, Charlotte, og ser til, mens datteren smadrer drømmen om hus og have. Samtidig optager Charlotte et lån i sit navn, så Jasmin kan få nye møbler i Jysk. Selvom en tur i en genbrugsbutik havde været billigere, så var det ikke en mulighed. For det ville Jasmin ikke. 

Foto: TV 3.

Men den hjælp er en ren bjørnetjeneste, og det prøver Jan Swyrtz at forklare mor og datter. Om det lykkes, kan du se i klippet herunder.

Om det kan lykkes eksperterne at trænge igennem til Jasmin, kan ses i aftenens afsnit af Luksusfælden klokken 20.00 på TV3. 

Læs også

Luksusfælden i aften: Camilla og Jesper har to huse og knap 3 millioner kroner i gæld

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip