Kronprins Frederik overrasker: Dukker op i populært DR-program

Foto: Shutterstock / Morten Krüger.

Når den nye sæson rammer skærmene lige om lidt, så dukker kronprins Frederik op i et af afsnittene.

Det er ikke uvant, at Kronprinsen optræder på tv. Det er ikke lang tid siden, at den kommende konge rejste til Færøerne i en miniserie på DR. Her var kronprins Frederik taget til for at møde befolkningen og opleve kulturen og naturen.

Læs også

Kronprinsen overrasker: Dukker op på DR

Sidstnævnte er også omdrejningspunktet, når han gæster et afsnit af det populære DR-program ‘Nak & Æd’, der snart har sæsonpremiere.

Det er en trailer for programmets 12 sæson, der afslører, at værterne Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk får royalt besøg.

Ikke ude endnu

Præmissen for programmet er enkel. I hvert afsnit tager jægeren Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk på tur til et sted i Danmark eller udlandet. Her går de på jagt og tilbereder efterfølgende byttet på deres lejrplads i den vilde natur.

Kronprinsen i højt humør på Færøerne. Her ses han i programmet ’Kongehuset på Færøerne’ . Foto: DR / Morten Krüger.

Lykkes det ikke at få nedlagt det planlagte dyr, så har Jørgen Skouboe altid en nødløsning med. I klippet, hvor kronprinsen også optræder, kan man se, at det i et afsnittene er en guldfisk, der er med i bagagen - hvis det altså ikke kan lade sig gøre at få ramt på det dyr, de i første omgang havde i tankerne.  

I de forløbne 11 sæsoner har makkerparret været vidt omkring - fra Randers Fjord til den australske outback og med flere smutture forbi Afrika. 

Når programmet vender tilbage torsdag i denne uge, bliver det med program nummer 100, hvor turen nok en gang går til Randers Fjord. Her venter det fjerde forsøg på at få skudt en and til gryden. 

Hvilket dyr, der skal skydes og spises i det afsnit, som kronprins Frederik deltager i, er endnu ikke offentliggjort.

Læs også

Kronprinsesse Mary løfter sløret: Det er beviset

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip