Landmand søger kærlighed-par afslører: Familieudvidelse inden længe

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Det populære par fra TV 2-programmet Landmand søger kærlighed, Stine Marthine Pedersen og Niels Pors, afslører, at der med stor sandsynlighed kommer flere beboer på adressen i Sønderjylland inden længe.

Det var i TV 2-programmet Landmand søger kærlighed, at Stine Marthine Pedersen og Niels Pors mødte hinanden. Siden da voksede kærligheden, og i dag bor de to sammen.

Læs også

Stine fra Landmand søger kærlighed jubler

De er for nyligt flyttet til Sønderjylland, nærmere bestemt byen Brørup, hvor Niels’ forældre har et landbrug, som han bliver en del af. Stine starter på sin drømmeuddannelse: læreruddannelsen.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Niels er med på ideen

Stine Marthine Pedersen har ikke lagt skjul på, at tanken om at flytte fra Aars til Sønderjylland har været fyldt med usikkerhed. Men heldigvis hjælper det, at det er Niels, hun flytter sammen med. Derudover har hun også sin hund, Ella, med.

“Ella er en blanding imellem West Highland White terrier og Shih Tzu, og jeg har haft hende i tre år. Da Ella var hvalp, passede jeg konkursbo og havde hende med på arbejde hver eneste dag. Det har gjort, at vi har et meget tæt bånd, og jeg elsker den lille hund,” skriver hun i et opslag på Instagram.

Foto: Instagram @stinemarthine

Og det ser ud til, at antallet af beboer i huset i Brørup inden længe stiger. Der er nemlig hvalpeplaner på tegnebrættet. Det fortæller Stine til Realityportalen.

“Ella har en gang før haft hvalpe sammen med en venindes hanhund. Han er dog blevet kastreret siden, og det var derfor ikke en mulighed denne gang. Jeg har længe vidst, jeg gerne ville have hvalpe igen, og da jeg foreslog det for Niels, var han helt med på ideen,” fortæller Stine, der har fundet en ny far til Ellas hvalpe.

Stine forklarer, at der har været stor interesse omkring hvalpene, og folk ville allerede skrives på venteliste til de kommende små hunde. Men det er ikke muligt på nuværende tidspunkt, slår hun fast.

Læs også

Michelle Kristensen i stor sorg: “Her er tomt”