Lars Rasmussen taler ud om svær tid: Jeg gad ikke mere

Foto: Ole Nielsen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Den tidligere håndboldspiller har gået gennem en svær tid i sit voksne liv. Pludselig gav det hele dog mening for Lars.

Lige nu ruller en ny sæson af TV 2’s hitprogram ‘Korpset’ over skærmen. Her medvirker en række kendte danskere, herunder tidligere håndboldspiller og EM-guldvinder med det danske herrelandshold, Lars Rasmussen.

I programmet kommer deltagerne ud for ekstreme oplevelser, som er svære at sammenligne med andre ting. Privat har Lars i sit voksne liv dog også døjet med nogle store problemer.

Læs også

Vådt døgn i vente: Sådan rammer regnvejret Danmark

Lars har blandt andet kæmpet med et stort temperament, et indvendigt kaos og en følelse af, at noget ikke var, som det skulle være. Det kulminerede for seks år siden i, at han fik konstateret ADHD og autisme.

– Jeg nåede dertil, hvor jeg tænkte: hvis det er sådan her, Lars skal være, så kan jeg lige så godt daffe af, for det gider jeg ikke. Så har jeg ikke lyst til at være her, for det er simpelthen for grimt. Det er så langt fra mig, mit DNA og den, jeg gerne vil være, husker 46-årige Lars tilbage i et interview med HER&NU.

Lars lægger ikke skjul på, at det for hans eget vedkommende ikke var de fysiske og mentale udfordringer i ‘Korpset’, som var det hårdeste ved at medvirke.

Det var i stedet oplevelsen af at miste sin selvkontrol og få flashbacks til dengang, hvor han endnu ikke havde fået sine diagnoser og den rigtige hjælp til at håndtere sine problemer.

– Jeg kom ud i nogle situationer, som jeg ikke helt kunne kontrollere, hvilket gjorde ondt, fordi jeg følte mig slået tilbage, lyder det fra Lars, der under de barske optagelser også blev frataget muligheden for at vide, hvornår han kunne få sin nødvendige medicin.

Læs også

Kvindelig turist i bikini får udstedt en bøde: ‘Det er kun en snor’

 

Dagens Gossip