'Løvens Hule'-investor springer ud som skuespiller: "Et kæmpe kryds på min bucket-list"

Foto: Arkiv

Jacob Risgaard med en stor nyhed.

Jacob Risgaard er for de fleste et kendt ansigt via sit virke som investor i DR-programmet ‘Løvens Hule’. Her har gennem tiden investeret i mange forskellige slags virksomheder, både med hensyn til portefølje og størrelse.

Og måske den muntre nordjyde har fået smag for kameraet, for nu kan han også skrive skuespiller på cv’et.

Læs også

Rusland melder om første civile dødsfald

“I dag får jeg sat et kæmpe kryds på min bucket list”, indleder Jacob Risgaard et opslag på Instagram.

Jacob Risgaard har nemlig scoret sig en rolle i den kommende film "Bytte bytte baby", der er instrueret af Barbara Topsøe-Rothenborg.

I filmen skal han blandt andet spille over for de to danske skuespillerinder Mille Dinesen og Katinka Lærke samt skuespilleren Lars Ranthe. Det er altså relativt prøvede og erfarne skuespillere, Jacob nu skal arbejde sammen med.

“Heldigvis skal jeg bare spille mig selv, så det kan jeg med nød og næppe finde ud af,” skriver Jacob Risgaard til sit opslag

Foto: Instagram

"Bytte bytte baby" er en komediefilm, der handler om to par i fertilitetsbehandling. Ved et uheld får parrene dog forbyttet deres befrugtede æg på fertilitetsklinikken. Premieredatoen er endnu ukendt, men forventes at blive i  starten af 2023.

Udover de allerede nævnte skuespillere har filmen også Thomas Bo Larsen, Neel Rønholt og Kasper Dalgaard på rollelisten.

Læs også

Annette Heick afslører: "Jeg havde en anden"

 

Dagens Gossip