Luksusfælden i aften: 22-årige Salims idé til ‘hurtige kontanter’ har fået store konsekvenser

Foto: TV 3.

Den ‘gode’ ide er resulteret i, at 22-årige Salim er endt i RKI.

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ er eksperterne taget til Herning for at hjælpe Salim. 

Læs også

En tur på Facebook fik 21-årig mand fra Aarhus til at ringe til politiet

22-årige Salim læser HF og drømmer store drømme. Han kunne godt tænke sig at blive rejseguide og kosmetisk sygeplejerske, men har også en drøm om at arbejde med dyr.

Da Salim sprang ud som homoseksuel over for sin muslimske familie, startede en årelang fest med rejser, fester i København og shopping.

Foto: TV 3.

Der var dog én vigtig ting, Salim glemte: Regningerne.

Det betød, at strømmen blev lukket i lejligheden. Salim flyttede dog bare hjem til sine forældre og fortsatte sit overforbrug.

Nu er festen slut

Men nu har Salim valgt at gøre noget ved de ubetalte regninger og overforbruget. Han har tilkaldt Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen og håber, at de kan hjælpe.

Foto: TV 3.

De er dog ikke imponeret over Salims idé til ‘hurtige kontanter’. 

“Det er jo sådan, at du har lavet en smart, jeg vil nok kalde det en dum fidus, for du har prøvet at få fat i nogle lette penge,” lyder det Louise Fredbo-Nielsen til Salim, der i klippet sidder med et bjerg af smartphones og andet elektronik i skødet til en værdi af 65.000 kroner.

“Det har du gjort ved at købe en masse telefoner og elektronik på afbetaling, for så at sælge dem for at få kontanter,” forklarer Louise Fredbo-Nielsen.

Denne plan er dog ikke forløbet som håbet for Salim, og i stedet er han endt i RKI.

Derudover har eksperterne har svært ved at finde ud af, om Salim egentlig er klar til at opgive luksuslivet og tage ansvar. Da de går i gang med at undersøge, hvorfor Salim hele tiden flygter ind i forbrug og fester, ligger svaret gemt et overraskende sted i fortiden.

Om det lykkes eksperterne at hjælpe Salim, kan ses nu på Viaplay eller i aften kl. 20:00 på TV3.

Læs også

Ikea med nedslående melding til kunderne