Luksusfælden i aften: Luna besøger slagteren 146 gange på et år

Foto: Viafree.

Take-away, restaurantbesøg og 146 besøg hos den lokale slagter. Det er en stor udgift for hovedpersonen i det nyeste afsnit af Luksusfælden.

I aftenens udgave af Luksusfælden er eksperterne på besøg hos Luna fra Randers.

Læs også

Luksusfælden i aften: Camilla og Jesper har to huse og knap 3 millioner kroner i gæld

Hun er enlig mor til tre børn og lidt af en instagramstjerne med over 20.000 følgere. Men mange følgere på det sociale medie er ikke lig med styr på økonomien. De færreste af hendes fans er klar over, at netop hendes økonomiske situation er kørt helt i sænk.

Ingen stopknap

Luna har ingen stopknap. Når hun vil have noget, køber hun det. Hun overvejer ikke, om der er råd til købene. Det er særligt hurtig mad, der bliver brugt penge på.

Luna er lidt af en instagramstjerne med over 20.000 følgere. Men mange følgere på det sociale medie er ikke lig med styr på økonomien. Foto: Viafree.

På et år har hun besøgt den lokale slagter intet mindre end 146 gange, og når veninderne ikke har råd til cafétur eller pizza, så hiver Luna gladeligt pungen frem. Kenneth Hansen, en af Luksusfældens eksperter, bliver nødt til at høre, hvad det er, der er skyld i, at Luna har lagt over 9.000 kroner hos den lokale slagter i løbet af det seneste år. 

“Jeg køber sandwich hos slagteren. Det er dét, jeg køber der. Og så køber jeg nogle gange færdigretter, fordi det er nemt,” forklarer Luna, der i gennemsnit bruger 3.200 kroner om måneden på take-away og restaurantbesøg.  

Du kan se klip fra afsnittet nederst i denne artikel.

Ingen kender til sandheden

Veninderne er heller ikke klar over, hvor slemt det står til. Luna er bange for, at hendes følgere og hendes veninder vil synes dårligt om hende, hvis hun afslører sin hemmelighed.

Heller ikke veninderne har kendt til den økonomiske sandhed. Foto: Viafree.

Om Luksusfældens eksperter, Sesilie Munk-Stenderup og Kenneth Hansen, kan rette op på skaderne, kan ses i det seneste afsnit af Luksusfælden. 

 

Læs også

Løvens Hule-investor køber vild gave til svigermor

 

 

 

Dagens Gossip