Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

Foto: TV3

Det kan godt være, at Lars ikke har særlig meget hår, men det hår han har, vil han til gengæld gerne pleje. Han går derfor til frisør hele fire gange i måneden, og det har han altså ikke råd til.

Når Luksusfælden i aften slår vejen forbi Kolding, så møder de den 35-årige Lars, der fortsat bor hjemme hos sine forældre. Det er han nødt til, fordi han bruger sine penge på fornøjelser og unødvendige ting, og det er hans kæreste Luna rigtig godt træt af.

Hver måned bruger Lars 5.400 kroner på diverse-posten, som dækker udgifter til fornøjelser og personlig pleje. Netop den personlige pleje, er et af de områder, hvor Lars bruger rigtig dumme penge. Han går nemlig til frisøren en gang i ugen, og det koster ham 600 kroner om måneden.

En tur til frisøren hver uge lyder af rigtig meget for mange mennesker, men det er helt vildt i Lars’ tilfælde, da han stort set ikke har noget hår.

”Så er det tid til diverse-posten. 5.400 skal der ligge. Det er mange penge,” lyder det fra Luksusfældens ekspert, inden han fortsætter:

”Den dækker blandt andet personlig pleje, og Lars, du er rigtig glad for at gå til frisør. Du går faktisk til frisør en gang om ugen. Det er 600 kroner om måneden. Det er mange penge. Hvorfor har du valgt at prioritere det,” spørger eksperten, men Lars har svært ved at se problemet i, at han bruger 600 kroner om måneden på sit hår.

”Det er vigtigt for mig, at mit hår det er kort nok, så jeg kan sætte det. 600 kroner til eller fra,” lyder det fra Lars, inden han bliver afbrudt af begge eksperter.

”Det giver ingen mening at have den her samtale”

De to eksperter har svært ved at forstå, at Lars ikke kan se alvoren i, at 600 kroner om måneden på frisør, er en udgift han ikke har råd til, når han ikke engang har råd til at betale husleje eller børnebidrag.

”Jamen hør Lars. Det er lige præcis den holdning, som du skal gøre op med. 600 kroner betyder en masse i en økonomi, der er så presset som din er. Prøv lige læg mærke til, at du betaler nul kroner i husleje, du betaler ikke børnebidrag og du bruger 2.100 kroner på pizzaer og 600 kroner på frisør, så det giver ingen mening, at vi skal stå og have en samtale om hvorvidt det skal fortsætte eller ej, for selvfølgelig skal det ikke fortsætte.

”Nej,” lyder det fra en forsmået Lars, mens kæresten hurtigt supplere op med ”Det er så rigtigt,”

Det er dog ikke kun pizzaer og personlig pleje, som Lars har et problem med at finansiere. I aftenens afsnit kan du blandt andet se, hvordan Lars prioritere sin bil over sin kæreste, og hvor mange biler Lars har haft i løbet af ganske kort tid.

Læs også

Luksusfælden: Mille bruger 22.000 kroner på energidrik

 

 

Dagens Gossip