Luksusfælden: Søren gider ikke at arbejde – Mener ikke, at det kan betale sig

Foto: TV3

Søren har ikke haft et job i ni år, og han mener heller ikke, at det kan betale sig. Det bliver spændende at se, om Luksusfældens eksperter kan få banket fornuft ind i hovedet på den 47-årige tenniselsker, Søren.

Det er ofte unge mennesker, som Luksusfældens eksperter tager ud at besøger, for at hjælpe den på rette vej med deres økonomi. Ung kan Søren fra Fåborg dog ikke længere kalde sig, og med sine 47 år på bagen burde han være rustet godt økonomisk.

Sådan er det dog ikke, og hans økonomi sejler praktisk talt. Han har været arbejdsløs i de seneste ni år, for han mener ikke, at det kan betale sig at få et arbejde. I stedet bruger han tiden på at spille tennis og se TV, mens han lever af kontanthjælp.

Læs også

Luksusfælden: Camilla har gæld på en halv million - Kører taxa 58 gange

På trods af at Søren ikke mener, at det kan nytte noget af få et arbejde, så mangler han penge hver måned, og må derfor ty til familie og venner

”Jeg må nok indrømme, at jeg måske har en forkælet holdning til sådan noget som jobs. Jeg har ikke motivation til at gøre hvad som helst,” lyder det fra Søren i klippet til aftenens program, hvor han tilføjer:

”Jeg føler ikke, at det kan betale sig,”

Bruger kræftsygdom som undskyldning

Søren har svært ved at overskue, hvor stor en gæld han har, og han har ikke været i arbejde siden han fik kræft. Den alvorlige sygdom har været med til at svække Søren, men han har også brugt den som undskyldning til, at han ikke har været i job siden.

Da han bliver spurgt, hvad han har gjort for at komme på benene økonomisk igen, ligger han sig blankt ned og erkender, at han ikke har gjort noget.

”Jeg har ikke rigtig gjort noget, siden jeg har haft kræft. Det er otte år siden,” fortæller Søren, der forsøger for undskylde med, hvorfor han ikke har gjort noget.

”Det første år, har det nok været restitution fra kræften. Derefter har jeg ikke været motiveret, kræsen og doven,” fortæller han.

Sørens kontanthjælp bruger han på masser af cola, cigaretter, opstrengning af tennisketcher og nye tennissko. Om det lykkes eksperterne fra Luksusfælden at få banket fornuft ind i Sørens hoved, og måske finde ham et job, vil du kunne se i aften, når Luksusfælden sendes klokken 21:00 på TV3.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

 

 

Dagens Gossip