Luksusfældens ekspert i chok: “Hvorfor fanden har du ikke gjort noget ved det?”

Foto: Viafree

Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, gennemgår 23-årige Louises økonomi, får de sig et chok.

I aftenens udgave af Luksusfælden er eksperterne på besøg hos 23-årige Louise fra Gørløse i Nordsjælland.

Læs også

Luksusfælden i aften: Tog kokain til familiefødselsdag

Louise er mor til to små børn på 1 og 2 år, og har haft en turbulent opvækst. Hun vil skabe et bedre liv for sine egne børn, men hun har aldrig lært at styre sin økonomi, så hun bruger næsten 15.000 hver måned alene på diverseposten. Det høje beløb kommer ikke bag på Louise. Hun er klar over, at udgifterne til fast food, hår, negle, ting til børnene og hjemmet er store.

Foto: Viafree

Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, er i chok over, at den unge mor godt er klar over, at hendes forbrug er så højt.

“Aj Louise, nu stopper det. Du står ikke og fortæller mig, at du godt vidste, at der næsten lå 15.000 kroner på den post,” udbryder Kenneth Hansen, inden Jan Swyrtz tager over. 

“Du står simpelthen og flækker af grin. Vi kommer her og tager din situation rigtig alvorligt. Du står og griner hele tiden. Det tager så meget fokus,” lyder det fra Jan Swyrtz, der fortsætter:

“Jeg er ligeså rystet som Kenneth, da du siger, at du godt er klar over, at diverseposten er på 15.000. Hvorfor fanden har du ikke gjort noget ved det?”, spørger han uforstående.

Ikke så meget at grine af

Louise er godt klar over, at der ikke er så meget at grine af. Et enkelt spørgsmål fra Kenneth Hansen får også en anden reaktion frem hos hende, og tårerne triller ned af kinderne. Hvad det er, der får Louise til at reagere sådan, kan du se i klippet herunder.

Om eksperterne får succes med at trænge igennem til Louise, kan ses i aftenens afsnit af Luksusfælden klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Luksusfælden i aften: Luna besøger slagteren 146 gange på et år

 

 

 

 

 

Dagens Gossip