Mand tramper på utro kone og hendes elsker efter han finder dem nøgne i sengen

Foto: Youtube

En utro kvinde blev bogstavelig talt taget på sengen, imens hun hyggede sig med sin elsker. Da hendes ægtemand fandt dem, reagerede han ikke bare med slag og spark – han gennemtrampede også på det halvnøgne par.

En kinesisk mand mistede mildest talt besindelsen, da han for nylig greb sin kone og hendes elsker i et hedt øjeblik.

Konen og elskeren lå halv nøgne i et soveværelse, da ægtemanden og hans venner stormede lokalet, og så greb begivenhederne hurtigt om sig.

Det skriver Daily Mail.

I videoen ser man den forsmåede ægtemand, der både slår og sparker og ikke mindst tramper på hustruens rædselsslagne elsker, alt imens hun trygler om, at volden stopper og forgæves forsøger at beskytte elskeren ved bogstavelig talt at lægge sig ovenpå ham.

Men slagene og sparkene stopper ikke, og mens man tydeligt kan høre både hustru og elskers skrig og gråd, fortsætter volden ufortrødent, samtidig med det hele bliver filmet af en af ægtemandens venner. 

Læs også

Stor undersøgelse: Denne person drømmer din kæreste om at være utro med

I slutningen af klippet bliver den utro kvinde straffet endnu engang af sin ægtemand, der med stor kraft hopper og tramper på hendes ansigt og overkrop, mens hans venner står med deres telefoner helt tæt på hendes ansigt og filmer det smertelige optrin, og man tydeligt hører hendes høje skrig.

Den voldsomme seance er nu gået viralt på internettet og er allerede blevet set mere end en million gange alene i Kina, og selvom størstedelen af kommentarerne udtrykker sympati for kvinden, er der også mange, der hylder manden for at have reageret  så markant over for konens utroskab

Utroskab er ikke strafbart I Kina, og det er ikke unormalt, at mænd og kvinder, der har en utro partner, tager sagen I egen hånd

Læs også

Mand fanger sin kones utroskab med drone og ydmyger hende på nettet

Ud fra den dialekt man kan høre under optagelserne, har det heftige opgør sandsynligvis fundet sted i Guangdon provinsen i det sydlige Kina. Der er ingen meldinger om, hvordan det ægteskabelige drama er endt, og ifølge Daily Mail vides det  heller ikke, om sagen vil få et retsligt efterspil for ægtemanden og hans venner.

For flere nyheder besøg vores daglige nyhedsoversigt her.