Mattias Hundebøll i tårer: “Jeg tør ikke”

Foto: Per Arnesen / Discovery Networks Danmark.

Det er en presset Mattias Hundebøll, der bliver udsat for en udfordring, der får tårerne frem.

I reality-programmet Stjerner i trøjen på Discovery+ bliver 12 kendte danskere, heriblandt Mascha Vang, Bro og Tobias Hamann, udfordret både fysisk og psykisk i militære discipliner.

Læs også

Peter Ingemann røber detaljer fra privatlivet

En af dem er tv-værten Mattias Hundebøll. I det nyeste afsnit bliver han udsat for en udfordring, der får tårerne frem.

“Jeg ved ikke, om jeg kan,” lyder det fra Mattias Hundebøll, da han står overfor Dar Salim, der sammen med Jacob Riising er vært på programmet. 

Udfordringen er simpel. Han skal falde bagover fra en vippe ned i et havnebassin. Men selvom det blot kræver et par trin op ad en trappe og et fald, så er det en svær opgave. 

“Jeg tør ikke,” lyder det fra Mattias Hundebøll, mens tårerne triller. Om det lykkes, kan du se i klippet herunder:

Sagde ja for pengene

Det seneste år har været presset for mange. Det er ikke kun restriktioner, der har gjort livet svært. Mange har også lidt økonomiske tab.

Mattias Hundebøll har ikke lagt skjul på, at han sagde ja til at deltage i programmet på grund af pengene.

"Jeg blev også nødt til at sige, at de tilbud, jeg fik, hvor der var noget kontant betaling," lyder det fra Mattias Hundebøll. Foto: Per Arnesen / Discovery Networks Danmark.

“Jeg tror, de flestes økonomi har fået et ordentligt gok. Og det har vores også. Jeg blev også nødt til at sige, at de tilbud, jeg fik, hvor der var noget kontant betaling, dem måtte jeg sgu tage,” har han forklaret til Ekstra Bladet efterfølgende.

Men selvom forudsætninger for at deltage i programmet var økonomiske, så var det alligevel en god oplevelse, slår tv-værten fast.

“Det var en lukket boble. Det vil sige, at vi kunne få et frirum, hvor vi overhovedet ikke snakkede om corona. Kæft, det var fedt lige at logge ud af det hele,” fortæller han om optagelserne, der fandt sted på Bornholm sidste efterår. 

Stjerner i trøjen kan ses på Discoveryplus. 

Læs også

Landmand søger Kærlighed-Stine afslører: “Nu er vi klar til at dele det”

 

 

Dagens Gossip