Medvirkende i populært TV 2-program rejser hård kritik: Sådan var det ikke

Foto: Shutterstock.com

Snart har programmet nået vejs ende, men hovedpersonen er ikke tilfreds.

Det er første gang, at den internationale reality-succes ‘Bachelor’ har været sendt i Danmark. Programmet er blevet vist på TV 2 Play, hvor trofaste seere hver uge har fulgt med.

Læs også

I dag sker det: Disse danskere skal tjekke e-boks

I denne uge er det finale-ugen, og dermed er det de sidste programmer, der sendes. Om Casper, Jaffer og de tilbageværende kvinder finder kærligheden, det må seerne vente lidt endnu med at få vished om.

Casper der var "den første Bachelor" har naturligvis også fulgt med i programmet, og nu har han rejst kritik af TV 2's måde at klippe programmet sammen på. Det skriver Her & Nu.

Hovedpersonen fortællet til bladet, at han er direkte skuffet og frustreret over klipningen af programmet. Ifølge Casper er programmet nemlig klippet sådan, at det ikke viser et rigtigt billede af, hvor interesserede kvinder faktisk var i ham. Derudover er den mangelfulde klipning også skyld i,  at de dybe samtaler som Casper havde på sine dates ikke er med.  

Han udtaler, at produktionen har taget mange kritiske vinkler med - måske for underholdningens skyld - men at det stadig ærgrer ham, da det giver et fordrejet billede af sandheden. 

TV 2 forstår ikke kritikken

Hos TV 2 forstår man ikke utilfredsheden, som Casper giver udtryk for. De har ikke fordrejet sandheden, lyder det fra Bachelors redaktør, Morten Lübbert, der forholder sig til kritikken fra bacheloren. 

"Vi redigerer naturligvis i de mange, mange timers optagelser for at fortælle programmets historier bedst og for at skabe spænding og relevans for vores seere," forklarer Morten Lübbert til B.T. og tilføjer, at det har været vigtigt for TV 2, at holde fokus på at fortælle en så autentisk historie som muligt.

Læs også

Lidl præsenterer nyhed: Bliver de første

 

 

 

 

 

Dagens Gossip