Melder ud: Hitserie vender tilbage til skærmen igen

Foto: Shutterstock

Viaplay bekræfter, at den store hitserie 'Den som dræber - Fanget af mørket' vender tilbage igen.

I to sæsoner har interesserede seere kunne se Viaplay Originals serien ‘Den som dræber - Fanget af mørket’. Her følger man blandt andet profileren Louise Bergstein (Natalie Madueño), som hjælper politiet med at skabe et billede af gerningsmanden.

De to første sæsoner har været rigtig store succeser. Det er to år siden, at der sidst har været nyt fra serien, men det får meget snart en ende.

Læs også

Ikke set siden slutningen af februar: Så lav er gasprisen

På søndag udkommer det første afsnit af den tredje sæson i den populære serie på Viaplay.

Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse. I tredje sæson seerne tættere på Louise, som kæmper med traumerne fra hendes seneste drabssag.

- Vi kommer til at se en ny side af Louise, som vi ikke har sat før. En mere sårbar side. Louise har udviklet PTSD efter hendes seneste drabssag og kæmper derfor med angst, men også med at acceptere sig selv og hendes fejl. Hun får en ny kollega, som udfordrer hende på flere planer, og samtidig genoptager hendes far kontakten til hende efter mange år. Så jeg synes, vi kommer tæt på Louise på en måde, som vi ikke har sat før, og det synes jeg er virkelig spændende, udtaler Natalie Madueño i pressemeddelelsen.

Herunder kan du se traileren for den nye sæson:

På rollelisten ses flere etablerede danske navne. Den omfatter blandt andet  Natalie Madueño, Simon Sears og Alex Høgh Andersen

Tredje sæson af 'Den som dræber – Fanget af mørket' har premiere den 8. januar på Viaplay. De to første afsnit udkommer den 8. januar, derefter udkommer der ét afsnit om ugen. Der er 8 afsnit i alt.

Læs også

Nyt studie: Sådan kan du lettere falde i søvn

 

Dagens Gossip