Mette arvede 10.000.000 kroner: Nu er hun med i Luksusfælden

Foto: Viaplay og TV3.

Trods en kæmpe arv er Mette havnet i Luksusfælden.

Nu rammer endnu en sæson af Luksusfælden skærmene. Det er intet mindre end sæson nummer 26, hvor eksperterne igen skal hjælpe forskellige danskere med deres økonomi.

Læs også

Chok i Netto: “Hvad fanden sker der for folk?”

I sæsonpremieren møder seerne 49-årige Mette, der bor i en lille lejlighed på Østerbro i København. Som ung model boede hun i London og levede det vilde jet-set-liv med alkohol, stoffer og fester non stop.

Foto: Viaplay og TV3.

På et tidspunkt arvede Mette 10.000.000 af en ven. Penge, der blandt andet blev brugt på champagne, vin, fester og weekender på D’Angleterre, hvor hun og hendes børn snildt kunne bruge en halv million på en weekend. Men det luksuriøse liv endte på gaden i København, hvor alhokolen fyldte alt. 

Efter flere forgæves forsøg på at komme oven vande igen, er det nu lykkedes. Mette har igen fået en god relation til sine børn, et job som pædagog og et sted at bo. Hun er ædru og clean, men nu banker de økonomiske tømmermænd på. 

Arven slap op

Arven på 10.000.000 slap op, men det gjorde Mettes behov for luksus ikke. Mette kæmper med en enorm gæld og har bedt Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Sesilie Munk Stenderup, om hjælp til at rydde op i den sidste rest af hendes gamle liv.

Foto: Viaplay og TV3.

Det bliver ikke en let opgave at rydde op. For Mette hænger stadig fast i luksuslivet og har kun træk på skulderen til overs for eksperterne, da de afslører, at hun trods en beskeden indtægt årligt bruger næsten 50.000 på skønhedsbehandlinger, personlig træner, negle, hår og vipper.

 ”Alle mine veninder gør det”, er Mettes reaktion.  

Luksusfælden bliver vist på Viaplay og TV3, og herunder kan du se klip fra sæsonpremieren med Mette.

 

 

 

Læs også

Jesper Buch om folk på sociale medier: Dette skal man stoppe med

 

 

 

 

 

Dagens Gossip