Jesper Buch om folk på sociale medier: Dette skal man stoppe med

I DR-programmet Løvens Hule er investor Jesper Buch en mand med styr på tingene, der hjælper håbefulde iværksættere. Foto: Michael Bjelke - DR.

Den kendte forretningsmand er træt af en bestemt ting.

Det er ikke kun, når det gælder investeringer, at Jesper Buch er en aktiv herre. På det sociale medie Instagram lægger han også ofte billeder og stories op fra sin hverdag.

Blandt andet afslørede han for nyligt, at han i den seneste tid har haft svært ved at følge med i mail-indbakken og deltage i møder. Årsagen? Det kan du læse i denne artikel:

Læs også

Jesper Buch beklager: Derfor har jeg været fraværende

I et opslag fra weekenden ønsker han sine 122.000 følgere på Instagram en god lørdag, og i den forbindelse kommer han også med en opfordring - både til medierne og til danskerne.

“Jeg opfordrer til, at medierne udviser samfundssind og kommer med de gode historier og håber på, at politikerne også husker de danskere, som føler deres liv (måske) er smadret, fordi deres forretning er lukket og har været det i lang tid nu,” skriver han og fortsætter:

“Og en sidste ting - Stort set alle mennesker er frustrerede over 2020 - lad nu være med at skændes hele tiden på sociale medier - tæl til ti,” skriver han i opslaget, som i skrivende stund har høstet over 14.000 likes.

Satte rekord i Løvens Hule

Jesper Buch har været en del af DR-programmet Løvens Hule i alle seks sæsoner, og han er også den løve, der kan prale med at have sat rekord i forhold til investering. I afsnit fire i den 6. sæson, som lige nu løber over skærmen, gik Tøjmærket Basic Apparel derfra med en investering på 2.000.000 kr. fra Jesper Buch alene – mod 23 % af virksomheden. Det er den største investering, en virksomhed har landet i Løvens Hule nogensinde.

Jesper Buch var ikke den eneste, der var interesseret i at investere. Da CEO og stifter af mærket, Camilla Balle, havde præsenteret virksomheden, var der fire ud af fem løver, der var klar til at kaste penge og kræfter i projektet. Men efter lidt forhandling takkede Camilla Balle ja til buddet fra Jesper Buch.

Du kan læse mere om rekordinvesteringen i denne artikel:

Læs også

Virksomhed lander største investering i Løvens Hule nogensinde

 

 

 

Dagens Gossip