Mit plastikmareridt – Tinas bryster kan koste hende VM-guld

Foto: Shutterstock.com

Tina er en dygtig danser, og ambitionerne er ikke små. Hun er bedst til standarddans, og har et mål om at blive verdensmester, når der snart bliver afholdt VM i Miami. Dog kan Tinas bryster koste hende VM-guldet. Derfor har hun opsøgt Mit Plastikmareridt.

I sidste uges afsnit at Mit Plastikmareridt mødte vi Tina, der går med ambitioner om at vinde VM i standarddans – en drøm der godt kan gå hen og blive svær på grund af hendes bryster, som har været igennem flere operationer. Tilbage står Tina med smerterne og et dårligt resultat.

Fik brysterne lavet i Thailand

Tina fik den første brystoperation i 1992, hvor hun fik silikone i brysterne. Siden er de blevet skiftet hvert 10. år, som også er normen for silikonebryster. I 2010 tager Tina et valg om at få lavet en operation i Thailand, hvilket skal vise sig, at får store konsekvenser.

Dansekonkurrencen betyder alt for Tina, som går benhårdt efter at vinde. Derfor er det i den grad et mareridt for hende, at hun ikke kan træne fuldt ud, og at smerterne sætter en stopper for drømmene.

Læs også

Pinligt øjeblik i Luksusfælden: Deltager har gemt sin telefon - Så ringer eksperterne til den

”Når jeg bruger så meget tid på dans, så er det frustrerende, at det aldrig bliver helt så godt, som jeg vil have, at det skal blive på grund af mine bryster” fortæller Tina.

Ikke pænt

Ikke nok med smerterne, så er resultaterne heller ikke blevet pænt. Hvilket heller ikke gør det bedre. Det værste er dog smerterne.

Da Tina vågner fra narkosen i Thailand, kan hun straks se, at proteserne sidder underligt. Lægen beroliger hende dog, og siger at sådan skal det være. Det hele kommer på plads senere ifølge lægen.

Det er dog aldrig sket. Eksperterne i Mit Plastikmareridt kan straks se fejlen, og hvorfor brysterne er endt som de er.

Passiv

Eksperterne spørger ind til, om Tina har forsøgt at kontakte klinikken efterfølgende med klage om resultatet. Det svarer hun nej til, hvilket undrer eksperterne, da hun måske kunne have fået det udredet.

Efter et par år begynder smerterne, og Tina får svært ved at holde hverdagen ud. Det føles som knive, der stikker.

Gør ondt at løfte armene

Tinas smerter er meget store og det er især et problem når hun skal danse, hvor hun ikke kan løfte armene. Dette er til stor frustration, da hun ikke kan give den fuld gas.

Eksperterne ser straks problemet, da Tina smider BH’en – implantaterne ligger alt for højt, og det er det, der giver smerterne. Implantaterne er meget brede, og i det hele taget alt for brede til Tinas bryster.

Som bekendt er det ikke alle, som får hjælp i Mit Plastikmareridt, men eksperterne mente, at de kunne hjælpe Tina med en operation, og derfor valgte de at hjælpe hende. Tina var meget glad for eksperternes hjælp, og resultat var til stor begejstring for hende.

Læs også

Nu kommer Date mig nøgen sæson 2 - Se de 'nøgne' deltagere her

 

 

Dagens Gossip