Natascha Linea nægter at vaccinere sin søn: Lægerne fortæller ikke sandheden

Foto: Discovery

Natascha Linea fra De unge mødre har besluttet, at hun ikke vil vaccinere sin lille søn Novah.

Natascha Linea blev mor for anden gang, da sønnen Novah kom til verden i marts 2016. Men noget har ændret sig, siden den unge mor som 18-årig fødte datteren Lia.

Natascha Linea, som er kendt fra den populære reportageserie De unge mødre, har nemlig taget en beslutning om, at denne gang skal hendes barn ikke vaccineres.

- Jeg følte, der var noget, lægerne skjulte for folk. De fortæller ikke hele sandheden omkring bivirkninger ved vaccinationerne, siger Natascha Linea.

Læs også

Se det vilde klip: Natascha Linea føder på sin sofa

- Jeg vil hellere have, at han bliver syg af en sygdom frem for, at han bliver syg af en vaccine, jeg vælger han skal have, tilføjer den unge mor.

Hvis Natascha Linea kunne gøre det om, ville hun heller ikke have vaccineret sin datter, dengang hun stadig var baby.

Det danske børnevaccinationsprogram er et tilbud til alle børn om gratis vaccination mod ni infektionssygdomme. Ifølge Statens Serum Institut beskytter programmet mod difteri, stivkrampe, kighoste, polio, Hæmophilus influenzae B og siden februar 2016 også hepatitis B. 

Barnet får sin første vaccination, når det er tre måneder gammelt.

Fra 2012 til og med 2016 har Patienterstatningen anerkendt 748 skader efter vacciner i børnevaccinationsprogrammet blandt børn under 18 år. I samme periode er der givet mere end 2,5 millioner vacciner i børnevaccinationsprogrammet.

Hør Natascha Linea fortælle om sin beslutning i videoen herunder og se resten af afsnittet, når De unge mødre bliver sendt på Kanal 4 tirsdag klokken 20.00.

 

 

Dagens Gossip