Nu er det bekræftet: Hun skal være med i 'Vild med dans'

Her ses 'Vild med dans'-holdet fra den seneste sæson. Lige om lidt får 18. sæson af programmet premiere. Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

“Jeg kan næsten ikke være i mig selv af spænding,” lyder det fra hovedpersonen selv.

Når den nye sæson af ‘Vild med dans’ har premiere 10. september på TV 2, så er influencer og iværksætter Mascha Vang en af de 12 nydansere. Hun er den første ny-danser i årets sæson, der er blevet offentliggjort.

Læs også

Farvel til mor og far: Nu sker det for prins Christian

Det skriver TV 2.

Hovedpersonen selv afslører også nyheden på sin Instagram-profil.

“Jeg kan næsten ikke være i mig selv af spænding, jeg glæder mig til det vildeste efterår med Vild med dans,” skriver hun til videoen, hvor hun har hevet kæresten, Troels Krohn Dehli, med.

Her kan de mange følgere se, hvordan parret forsøger at genskab en af scenerne fra dansefilmen Dirty Dancing. Det går dog ikke helt efter planen, men Mascha Vang lover, at der kommer til at ske en udvikling.

Her ses Mascha Vang med sin kæreste, Troels Krohn Dehli. Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix.

“Det bliver selvfølgelig meget bedre, når jeg får en rigtig danser til Vild med dans i efteråret. Jeg glæder mig.” lyder det fra Mascha Vang.

Det er endnu ikke meldt ud, hvem ‘den rigtige danser’ er. Men mon ikke det enten bliver Thomas Evers Poulsen, Silas Holst, Mads Vad, Morten Kjeldgaard eller Martin Parnov Reichhardt? Det er nemlig de fem mandlige professionelle dansere, som TV 2 har afsløret bliver en del af 2021-sæsonen.

Det er 18. sæson af 'Vild med dans', der har premiere den 10. september, og det får Mascha Vang altså lov til at være en del af. 

Det frygter Mascha Vang mest

Når dommernes øjne rettes mod Mascha Vang i den kommende sæson af TV 2-programmet, så er der især én ting, som den kameravante influencer frygter. 

“Jeg er så småt gået i gang med at styrke min krop med lidt træning, da jeg har hørt, at det er vanvittig hårdt. Men én ting er det fysiske, og noget andet er at huske det hele. Det ved jeg simpelthen ikke, hvordan de gør, og er nok det, jeg frygter allermest – at glemme trinnene,” siger hun til TV 2. 

Læs også

'Gift ved første blik' er tilbage: Her er de 10 deltagere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip