Nu er det slut: Farvel til TV 2-profil

Foto: Shutterstock.com

Efter 20 års ansættelse vil han bruge sit fremtidige liv på en anden måde – og det bliver uden for TV 2.

Det var planlagt, at tidligere nyhedsdirektør Mikkel Hertz skulle være TV 2-korrespondent i Berlin. Men det bliver ikke til noget. Han stopper nemlig på TV 2.

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse. 

Læs også

Storebæltsbroen slår alarm: Disse dage skal du være opmærksom

Mikkel Hertz blev i oktober 2020 opereret for to blodpropper i hjertet, og 1. december vendte han tilbage til TV 2. I februar i år blev det offentliggjort, at han til august skulle være Europakorrespondent for TV 2 med bopæl i Berlin. Men nu er planerne lavet om.

“Jeg troede, jeg var klar til en ny æra i Tyskland. Jeg havde i 1990’erne nogle arbejdsmæssigt fantastiske år i Tyskland og Østeuropa, men tiden er nu en anden. Samtidig har den kolbøtte, jeg helbredsmæssigt tog i efteråret, sat gang i en masse tanker om, hvordan jeg skal bruge mit liv fremover. Det vil jeg nu kunne fokusere fuldt og helt på,” siger Mikkel Hertz.

Efter 20 års ansættelse vil Mikkel Hertz bruge sit fremtidige liv på en anden måde – og det bliver uden for TV 2. Foto: Henrik Ohsten / TV 2.

Mikkel Hertz har arbejdet for TV 2 i 20 år, og han har – foruden chefjobbet på NEWS – blandt andet været chef for TV 2 Nyhedscenter og TV 2s nyhedsdirektør gennem fem år. Inden ankomsten til TV 2 var Mikkel Hertz korrespondent i Berlin og New York for Morgenavisen Jyllands-Posten. I 1993 modtog han Cavlingprisen for sin dækning af de samfundsmæssige omvæltninger i Østeuropa og på Balkan.

“Tak for den store indsats”

TV 2s nyhedsdirektør, Ulla Pors, respekterer Mikkel Hertz’ ønske om at lave noget andet i de kommende år.

“Jeg havde glædet mig til at se korrespondenten Mikkel Hertz tilbage i Tyskland, men Mikkel har nu taget en beslutning, som er rigtig for ham. Vi siger fra Nyhederne farvel til en stærk journalist og chef. Og vi siger tak for den store indsats og de fremragende resultater,” udtaler Ulla Pors.

Læs også

Populært TV2-program med stort twist

 

 

 

 

Dagens Gossip