Efter ikonisk DR-program: Nu overtager “I hus til halsen”-Søren Vester

Søren Vester vil over 12 programmer give inspiration til, hvordan man får skabt det uderum, man drømmer om. (Foto: Claus Rud )

Søren Vester, der for mange seere er kendt fra programmet “I hus til halsen”, står nu klar til at overtage i sit nye program.

I 28 år har Søren Ryge sendt live fra sin egen have. I det populære DR-haveprogram har han haft danskerne med på ture ud i det grønne, men i august sidste år sprang han en bombe.

Læs også

Peter Ingemann melder ud: Forlader Danmark

Under “Søren Ryge direkte” på DR fortalte han, at det er slut med programmet, der er blevet sendt direkte fra Sørens Ryges egen have på Djursland siden 1992.

Men det betyder ikke, at det er slut med haveprogrammer på DR.

Søren Vester, der for mange seere er kendt fra programmet “I hus til halsen”, står nu klar til at overtage i sit nye program: Søren Vesters Have.

“Med udgangspunkt i sin kæmpestore grund omkring sin nedlagte præstegård vil Søren Vester hen over sommeren med opfindsomhed og alternative løsninger vise, hvordan man med få midler kan få skabt netop de forandringer i haven, man drømmer om,” skriver DR i en pressemeddelelse.

“Et frirum”

Søren Vester glæder sig til at vise sin have frem. Han håber at kunne inspirere seerne hjemme foran skærmene. 

“Haven er mit frirum, og jeg har glædet mig helt vildt til at komme i gang med arbejdet – og har faktisk haft svært ved at stoppe igen. Det er så givende at være i haven og se, hvordan alting udvikler sig, og hvordan det kan blive en naturlig forlængelse af hjemmet. Derfor håber jeg også at kunne give seerne inspiration og mod til selv at gå i gang og finde glæden ved at se ens drømme blive til virkelighed,” siger Søren Vester, der i 12 programmer giver inspiration til, hvordan man får skabt det uderum, man drømmer om.

På Instagram har Søren Vester også delt nyheden om haveprogrammet, der bliver sendt hen over sommeren med premiere 27. maj klokken 21.25 på DR1 og på DRTV.

Du skal se opslaget fra Søren Vester herunder:

 

Læs også

Ekspert er ikke i tvivl: Dette er et stort minus for Fyr & Flamme