Nu undskylder Peter Ingemann

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Den populære tv-vært vælger nu at undskylde.

“UNDSKYLD! - undskyld til Assens!”

Sådan skriver tv-værten Peter Ingemann på sin Instagram-profil. I en video uddyber han, hvorfor han føler sig nødsaget til at sende en undskyldning.

Læs også

Peter Ingemann afslører nyt projekt: "Den får fuld gas"

“Efter min besøg i den fynske by Snave med knallerten, hvor jeg fortalte om Polle, hele det her reklameunivers og, at der forsvandt byskilte en gang imellem, så er der efterfølgende blevet pillet yderligere fem skilte ned, tyvstjålet, og de koster altså 7500-8000 kroner for Assens Kommune,” fortæller Peter Ingemann.

Det er i programserien Ingemann, Fyn & Lolland-Falster på TV 2, at Peter Ingemann besøger byen Snave. Den fynske by blev kendt af mange danskere, da figuren Polle fra Snave optrådte som hovedperson i Sonofon-reklamefilm i starten af 2001 og i folkekomedien Polle Fiction fra 2002. 

Samler penge ind

Nu har omtalen i programmet resulteret i, at byskiltene igen bliver hapset. Det vil Peter Ingemann til livs, og han opfordrer folk til at nøjes med en selfie foran de populære byskilte. Derudover vil han også hjælpe Assens Kommune økonomisk, og derfor har han lavet en auktion. 

“Jeg sælger min gule knallerthjelm til højestbydende og giver pengene til Assens Kommune. Hjelmen har fulgt mig cirka 2500 kilomet på landevejene i tv, og ja, den er måske lidt gammelsvedig...det koster ekstra. Jeg er jo en slags 2-takts-Elvis. Jeg sætter gerne mit navn på, hvis man er interesseret i det og smider mit personlige patronbælte med den udbetaling oveni hatten,” skriver han til opslaget på Instagram.

Det er den gule hjelm, der ryger til højestbydende. Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Hvis man er interesseret i at overtage den gule hjelm, så skal man sende en besked til tv-værten på Instagram. Til sidst kommer Peter Ingemann med et forslag.

“Skal vi sige, at hvis buddet skulle passere, hvad Assens har mistet den sidste måned (cirka 8000 kroner), så går resten til Blå Kors (dem har jeg altid haft et blødt punkt for). Ville det være ok?,” spørger den populære vært sine 183.000 følgere på det sociale medie.

Læs også

Tæt på at dreje nøglen om: Corona redder Løvens Hule-iværksætter

 

 

 

Dagens Gossip