Så meget er der budt for Peter Ingemanns hjelm

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Peter Ingemann har valgt at sælge sin gule knallerthjelm for at samle penge ind til Assens Kommune.

I går fortalte Peter Ingemann på sin Instagram-profil, at han sælger sin gule knallerthjelm.

I programserien Ingemann, Fyn & Lolland-Falster på TV 2 besøger Peter Ingemann byen Snave på sin knallert.

Læs også

Nu undskylder Peter Ingemann

“Efter min besøg i den fynske by Snave med knallerten, hvor jeg fortalte om Polle, hele det her reklameunivers og, at der forsvandt byskilte en gang imellem, så er der efterfølgende blevet pillet yderligere fem skilte ned, tyvstjålet, og de koster altså 7500-8000 kroner for Assens Kommune,” fortæller Peter Ingemann.

Den fynske by blev kendt af mange danskere, da figuren Polle fra Snave optrådte som hovedperson i Sonofon-reklamefilm i starten af 2001 og i folkekomedien Polle Fiction fra 2002. 

Omtalen i programmet har resulteret i, at byskiltene igen bliver hapset. Derfor vil den populære tv-vært nu hjælpe Assens Kommune økonomisk, og i den forbindelse har han sat sin gule knallerthjelm på højkant.

“Jeg sælger min gule knallerthjelm til højestbydende og giver pengene til Assens Kommune. Hjelmen har fulgt mig cirka 2500 kilomet på landevejene i tv, og ja, den er måske lidt gammelsvedig...det koster ekstra. Jeg er jo en slags 2-takts-Elvis. Jeg sætter gerne mit navn på, hvis man er interesseret i det og smider mit personlige patronbælte med den udbetaling oveni hatten,” skriver han i opslaget på Instagram.

Så meget er der budt

Siden opslaget i går er Peter Ingemann kommet med en opdatering, hvor han fortæller, hvor meget der indtil videre er budt for hjelmen. 

“Der er lige nu budt 12.500 kr på hjelmen (med eller uden min signatur) inklusiv Underberg og patronbælte,” skriver han og tilføjer, at auktionen slutter på søndag klokken 14.

Foto: Instagram.

Beløbet overstiger udgifterne til nye byskilte, men Peter Ingemann hiver ikke pengene ind på sin egen konto.

“Pengene (de første 7500 kr går til Assens Kommune og deres borgere - 5 x Snave-byskilte af 1500 kroner) og alt derover går til Blå Kors,” skriver han i opslaget på Instagram. 

Læs også

Efter 10 år: Nu er det slut for Nikolaj Lie Kaas

 

 

 

Dagens Gossip