Ny Netflix-film indeholder forskruet erotisk scene i sengen med vanvittigt twist

Foto: Netflix

Filmen Dos, som netop er udkommet på Netflix, har et handlingsforløb som er mildest talt mærkværdigt. Samtidig indeholder den en sexscene, som bestemt ikke er for sarte sjæle.

En ny Netflix-film har årets - hvis ikke århundredets - mest bizarre og voldsomme sexscene, som kun bliver endnu mere bizar af adskillige vanvittige twists. 

Filmen 'Dos' (red. 'To') har et torturerende handlingsforløb, som primært foregår i et soveværelse. Filmen starter umiddelbart nogenlunde normalt med et fuglesperspektiv af et nøgent par, som ligger i en seng.

Læs også

Bedsteforældre er godt på vej: Vil besøge næsten 1000 barer

Seeroplevelsen ændrer sig dog hurtigt, da det går op for de to hovedpersoner, Sara (Marina Gatell) og David (Pablo Derqui), at de er syet sammen i maven, og at selv den mindste bevægelse udsætter dem for voldsom smerte. 

Selvom filmen dermed umiddelbart ligger op til at være en thriller/gyser fyldt med tortur, så formår parret i filmen alligevel at have sex med hinanden. En sexscene som ikke er for sarte sjæle.

Foto: Netflix

Som om det bizarre og makabre twist med sammensyningen i maven ikke er nok, så viser det sig også senere i filmen, at det elskende par er tidligere siamesiske tvillinger, som blev adskilt ved fødslen.

Hvis man efter denne beskrivelse skulle have lyst til at se traileren til filmen med den incestfyldte og makabre sexscene, så kan man finde den på originalsproget spansk lige her.

Meget kan man sige om filmens handling, men den er i hvert fald nytænkende og kreativ. Det har dog ikke hjulpet filmen meget, når det kommer til anmeldelser, da den mildest talt har fået en dårlig start. Filmen har således kun fået en score på 17% på filmanmeldersiden Rotten Tomatoes. 

En seer fra Decider har desuden skrevet følgende om filmen:

"To er i sandhed en underlig film fyldt med blod, nøgenhed, mørk humor og mysterie, men det er sexscenen, som vil hjemsøge mig for altid. Det er en bizar scene [...] altså, ideen om to personer som bukker under for lysten i en intens tortur situation har noget iboende erotik - men incesten og den blodige slutning fjerner alt underholdende omkring det."

Af siden Movie Nation bliver filmen da også beskrevet som "en kedelig og ulogisk thriller som er ulidelige 71 minutter [...]".

Hvis man stadig føler sig fristet til at se filmen, så kan den findes på Netflix med danske undertekster.

Læs også

Tyrkisk influencer anholdt for at posere med kæmpe penis

 

 

 

 

 

Dagens Gossip