Ny sæson: Nu afsløres det for første gang

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Der kommer en stor afsløring i den nye sæson af Familien fra Bryggen.

I 19 sæsoner har vi siden 2011 kunne følge den tidligere ejer af 'Skandinaviens største bryster', Linse Kessler, og hendes brogede families hverdag på Bryggen. 

Her har programmet fulgt Linse, hendes datter Stephanie (Geggo), hendes mand Cengiz og resten af det skøre hold gennem op- og nedture, men sidste sommer meldte familien ud, at det var slut.

Læs også

Afslører stor nyhed: "Vi vil egentlig breake en ret fed nyhed for jer"

Programmet blev sat på pause på ubestemt tid, fordi familien havde brug for pusterum, men pausen skyldtes også en konflik mellem Linse og Stephanie, som skulle løses, og som offentligheden ikke skulle blande sig i. 

Det har dog vist sig, at familien ikke havde brug for en særlig lang pause, da det for nyligt blev meldt ud, at de er i gang med at optage sæson 20, som snart vil blive vist på TV

Den kommer som sædvanligt til at følge familiens liv, og det er bekræftet at både Linse, Stephanie, Cengiz og parrets to børn kommer til at deltage i den nye sæson, som stadig er ved at blive optaget og derfor ikke har fået en endelig premieredato endnu. 

Om Linse veninde, Didde, kommer til at medvirke vides ikke, men ifølge tvguide.dk vil sæsonen have en anden ting, som 'Familien fra Bryggen'-fans godt kan glæde sig til. 

Det tyder nemlig på, at der kommer svar på, hvad Stephanie og Linses skænderi, som nær havde kostet dem deres tætte forhold, handlede om. 

“Vi er med helt tæt på familiens hverdagsliv, og vi er som altid med, når livet er sjov og spas, men vi er også med, når det bliver udfordrende og svært at håndtere, og der bliver for første gang sat ord på, hvad der egentligt lå til grund for de problemer, der nær havde splittet familien ad for bestandigt,” lyder det fra NENT group i en pressemeddelelse om programmets nye sæson.

Læs også

Datingekspert: Derfor skal du ikke date mænd med denne alder

 

 

 

 

Dagens Gossip