Datingekspert: Derfor skal du ikke date mænd med denne alder

Jana Hocking, datingekspert, foto: Jana Hocking/Instagram

Du skal gå langt uden om denne aldersgruppe, siger datingekspert Jana Hocking. Det gør hun selv, og nu råder hun også andre til at gøre det samme.

Datingekspert Jana Hocking, 35, fra Sydney, har efter mange års dating fundet frem til den gyldne alder, når det kommer til dating.

Hun har nemlig opdaget en aldersgruppe, som kvinder, ifølge hende, skal gå i en stor bue uden om, hvis de leder efter en mand, der er klar til 'noget mere seriøst'. Det skriver Mirror.

Læs også

Bruger du køkkenrulle, når du steger bacon? Det her skal du være opmærksom på

Dem her skal du undgå

Det handler om mænd i aldersgruppen 30-40 år.

De ‘gode’ i denne gruppe er nemlig taget, uddyber hun. Og med de ‘gode’ mener hun de mænd, der er indstillet på villa, vovse og Volvo. 

Dog understreger hun, at der findes søde singlefyre i 30’erne. De er bare ikke i samme grad klar til et fast forhold, ifølge hende.

Det skal du gøre

Jane forslår i stedet for, at man får efter fyre i slut 20’erne, da de også leder efter romantik, eller mænd over 40, som ofte leder efter kærligheden efter en skilsmisse. Sidstnævnte har hun selv kastet sig ud i, og det er hun glad for.

“De er gode til at ‘old school date’. Ringer for at snakke, dater kun en person af gangen, og de er dårlige til at ‘spille spillet’, hvilket er et plus, forklarer hun og tilføjer:

“De kan selvfølgelig godt have noget med i bagagen, indebrændthed over et forlist forhold og børn, men samtidig har de bevist, at de ikke er bange for at binde sig - i hvert fald for noget tid,” understreger dating-eksperten.

Læs også

Droppede date night med kæresten: Nu har hun tabt sig over 30 kilo

 

 

Dagens Gossip