Ny trailer afslører Walter Whites skæbne

Hvad skete der egentlig med Walter White i det absolut sidste afsnit af hitserien Breaking Bad? Det svar giver den seneste trailer til Breaking Bad-filmen El Camino, der blev vist på Youtube i dag.

Inkarnerede fans af tv-serien Breaking Bad sidder spændt og venter på den 11. oktober, hvor filmen ‘El Camino - A Breaking Bad Movie’ får premiere på Netflix. Har man endnu ikke set Breaking Bad-serien, så skal man til at i gang, for skaberen af både filmen og serien afslører, at man ikke får meget ud af filmen, hvis ikke man kender til handlingen i serien.

Indtil i dag har folkene bag den nye film blot givet en enkelt teaser, hvilket er en trailer med karakteren Skinny Pete, der bliver afhørt af politiet. I dag kom der så en ny trailer, der bekræfter flere forskellige ting.

Læs også

Her skal du ikke tage en selfie: Kostede 11.000 kr. og lang karantæne

(SPOILER)

Har du ikke set Breaking Bad-serien, eller ønsker du ikke at få afsløret handlingen, så skal du ikke fortsætte med at læse videre.

For det første bekræfter den, at Jesse Pinkman er hovedrolleindehaveren i filmen, og at filmen kommer til at handle om hans flugt fra politiet, efter at det lykkedes ham at slippe væk fra ‘naziborgen’ hvor han blev holdt fanget og tvunget til at lave crystal-meth.

Derudover så bekræfter traileren umiddelbart også, at tv-seriens hovedperson, den elskede og forhadte Walter White, er endeligt at død. Traileren viser på intet tidspunkt den populære antihelt, men til gengæld bliver det afsløret af nogle af replikkerne i traileren.

En radiovært fortæller nemlig, at politiet har fundet ni mandlige lig på det sted, hvor Jesse Pinkman formåede at stikke af fra. De opmærksomme fans kunne derfor hurtigt regne ud, at den famøse Walter White med aliaset ‘Heisenberg’ er død.

På stedet hvor serien fik sin afslutning, var der nemlig otte medlemmer af ‘nazi-banden’ til stede. En person stod udenfor, mens syv andre stod indenfor sammen med Walter White og Jesse Pinkman. Altså var de i alt 10 personer.

Det lykkedes kun en person at slippe væk, mens ni personer er fundet døde, og dermed tyder det altså på, at Walter White ikke får lov at være med i filmen i levende live. Om man får lov til at se hans karakter i form af flashbacks, er der dog stor sandsynlighed for, da Bryan Cranston der spilles den populære karakter, lagde et identisk billede op på twitter, som det billede Aaron Paul (Jesse Pinkman) lagde op.

En ting er dog sikkert. Det bliver forrygende at se El Camino-filmen, der har premiere den 11. oktober. Mere end en million mennesker har allerede set traileren, som Netflix udgav i dag.

Herunder kan du se den første trailer til El Camino-filmen.

El Camino: A Breaking Bad Movie | Date Announcement | Netflix

Hvad mener du? Afslører traileren ikke, at Walter White er død, eller var der en 9. og hidtil ukendt person, som omkom i stedet for Walter White på 'naziborgen'?

Læs også

Mystisk rumobjekt på vej mod Jorden kan være et rumskib fra en anden verden

 

 

Dagens Gossip