Peter Mygind jubler over stor nyhed: "Jeg er så lykkelig over det"

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Peter Mygind jubler over den store nyhed.

Peter Mygind har i sin tid som skuespiller medvirket i flere succesfulde tv-serier. I 2020 kunne man se første sæson af serien ‘Sommerdahl’ på TV 2 Charlie.

Serien omhandler en drabsafdeling hos Helsingør Politi, hvor efterforsker Dan Sommerdahl (Peter Mygind) er hovedrollen. Her følger man forskellige drabssager, som enheden i fællesskab opklarer.

Læs også

Peter Ingemann: Det er IKKE godt nyt

Dog er der også en hel del personlige temaer undervejs, og denne blanding er seerne eftersigende vilde med. Der er indtil videre blevet vist 3 sæsoner, og en 4. er nu på vej.

“Jeg er så stolt og taknemmelig over, at 'Sommerdahl'-rejsen fortsætter. Man giver alt, hvad man har til projektet sammen med en masse dygtige mennesker: skuespillerne, instruktøren, fotograferne, runnere mm. Jeg er dybt lykkelig over, at så mange kigger med, og at vi kan få lov til at fortsætte,” lyder det fra Peter Mygind i en pressemeddelelse ifølge B.T.

Peter Mygind fortæller yderligere, at han har fået mange positive reaktioner undervejs i serien. Det vinder ifølge ham om, at “serien  har gravet sig ind i hjertet på dem, der ser med.”

Det er også en lettet Peter Mygind, som ikke længere skal hemmeligholde at en ny sæson vil komme.

“Man har sagt 'Det må ikke stoppe nu' og spurgt, om der kom en ny sæson. Det har været svært ikke at måtte afsløre noget. Så derfor er det virkelig dejligt at kunne fortælle 'ja' der kommer en sæson mere.”

De seneste par afsnit af 'Sommerdahl' - ugens afsnit fraregnet - er ifølge analysebureaet Nielsen.com blevet set af lidt over 360.000 danskere.

Da sæson to sluttede i 2021 blev sæsonfinalen ifølge Gallup set af 436.000 danskere, mens afslutningen af sæson ét i 2020 toppede med cirka 468.000.

Læs også

62 årige Rolf har blandt andet 278 piercinger i genitalierne: Sådan så han ud for 20 år siden

 

Dagens Gossip