Populært DR-program vender tilbage

Foto: Shutterstock.com.

Den 18. marts vender programmet tilbage.

Torsdag den 18. marts vender en ny sæson af Alene i vildmarken tilbage på DR 1.

Læs også

Sushi-stunt i Bilka endte galt: Satte sig ind i prøverummet

Det er den 5. sæson, og igen er deltagerne landet midt i vildmarken. Men helt alene er de ikke i den nye sæson. Det skriver DR.

De er nemlig alene sammen - i par. 

“Nu har vi haft fire sæsoner, hvor deltagerne har været alene af sted, så nu er det tid til at fortælle en ny historie om menneskets strabadser i vildmarken. Det gør vi ved at sætte fokus på, hvordan to individer klarer sig sammen, når relationen bliver presset allermest,” forklarer Stine Preem, der er DR's redaktør på programmet.

Ligesom tidligere er der ingen kamerafolk med ude i vildmarken. Parrene skal klare sig på egen hånd, og når de bliver sat af båden, skal de selv styre kameraerne. Dog er der et twist. De bliver nemlig ikke sat af sammen, skriver DR.

Den ene deltager bliver sat af på "habitatet" - det sted, hvor parret skal bygge lejr, fiske og overleve længst muligt, mens den anden deltager bliver sat af i flere dages vandreafstand fra habitatet og skal så kæmpe sig vej igennem det norske terræn for at nå frem til sin makker.

Ikke en hyggeferie

Men selvom deltagerne i år er inddelt i par, så bliver det ikke den slags hyggeferie, som mange danskere nok drømmer om lige for tiden.

“Det er stadig en barsk overlevelseskonkurrence, men nu handler det ikke så meget om kampen mod sig selv som kampen i relationen. I år vil de medvirkende virkelig mærke, hvad det vil sige at have en god ven eller en god kæreste. Værdien af relationen bliver tydelig i vildmarken. Det håber jeg, man reflekterer lidt over derhjemme,” lyder det fra Stine Preem. 

Makkerparrene består af både kærestepar, ægtepar, vennepar og en far-søn konstellation. Du kan læse mere om deltagerne på DR’s hjemmeside her. 

Læs også

Inden første afsnit: Ny sæson af Badehotellet sætter allerede rekord

 

 

 

Dagens Gossip