Ringede og undskyldte til Løvens Hule-deltager:

Foto: A-view

​Jakob Bording Andersen havde held med at overbevise ’løverne’ om at hans tøjfirma var værd at investere i, men det var ikke uden problemer på vejen.

Da Jakob Bording Andersen skulle pitche sit tøjfirma ’A-view’, lykkedes det ham at overbevise løverne om firmaets potentielle værdi, men det var ikke uden hårde forhandlinger, og en til tider trykket stemning – det skriver SE og HØR.

”Det er lidt angstprovokerende at stille sig op, men det var en god fornemmelse, jeg havde inden. Det er kompetente mennesker med kompetente spørgsmål,” – fortæller iværksætteren til SE og HØR.

 

Læs også

Felix Smith flytter fra kæresten efter 14 år sammen: ’Det er en svær tid’

I løbet af Jakob Bording Andersens pitch, fortæller han at han forlod et tidligere job, da han ikke kunne få en større andel af firmaet, og det fik løverne til at undre sig over, at ingen andre medarbejdere i ’A-view’ havde andel i virksomheden.

 

Særligt Jan Lehrmann undrede sig, og fik også spurgt iværksætteren hvorfor løverne ikke mødte designeren bag tøjmærket.

Dette spørgsmål overraskede Jakob Bording Andersen en hel del, forklare han til SE og HØR.

”Jeg var overrasket over spørgsmålet. Vi var guidet i, hvordan vi skulle lave vores pitch, hvor jeg havde fået at vide, at jeg ikke skulle nævne de andre. Det var lidt en drejning,”

’Ringede til mig og beklagede’

Lehrmann gik så langt, som til at spørge om Jakob Bording Andersen er en god chef, og om han er god at arbejde for, hvilket overraskede iværksætteren. Måske Jan Lehrmann godt selv var klar over, at spørgsmålet havde været lidt for meget af det gode.

”Jan Lehrmann ringede til mig og beklagede, at det fremstod på den måde, som det gjorde i programmet,” – fortæller Jakob Bording Andersen.

Nogen større konflikt blev det dog ikke til. Da det hele var overstået, var det netop Jan Lehrmann der valgte at investere i ’A-view’. Her betalte han en million, for 12 procent af virksomheden, så mon ikke alt er godt mellem de to nu.

Læs også

17-årig fundet død: Ringede til venner for at anmelde voldtægt

 

 

Dagens Gossip