Simon Cowell efter styrt: Frygtede aldrig at kunne gå igen

Foto: Shutterstock

Skaberen af 'X Factor' var ret bekymret.

For godt to år siden kom ”X Factor”-skaberen Simon Cowell ud for en voldsom ulykke, da han skulle teste en elcykel ved sit hus i Malibu, Californien, USA.

Det var et voldsomt styrt, hvor han brækkede ryggen tre steder, gennemgik en seks timer lang operation. Det var så slemt, så Simon på et tidspunkt frygtede, at han ikke ville komme til at gå igen.

Læs også

Zelenskij med dyster melding: Forbered jer

Efter ulykken, der blev filmet af hans søn Eric, blev han ramt af en depression, der fik ham til at overveje at gå i terapi.

Sønnen Eric var på det tidspunkt seks år gammel.

“Jeg følte mig meget deprimeret, for jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle fortælle det til Eric. Jeg kunne ikke lave alle de ting, jeg gerne ville med ham. Jeg var ikke sikker på, at jeg nogensinde ville komme til at gå igen – spille fodbold med ham,” siger Simon Cowell i et interview med The Sun.

For at komme ovenpå igen, valgte Simon Cowell at gå i dialog hos en psykolog. Dette forløb har hjulpet Simon en hel del.

Simon fortæller, at han stadig har et rygskjold på, når han er ude på cyklen, mens der også sidder nogle pænt store skruer i ryggen, som skal sidde der for evigt.

På trods af disse omstændigheder, så er han glad.

“Men her er jeg. Jeg er taknemmelig,” siger han.

Tidligere på året skete det så igen. Simon Cowell var involveret i endnu et uheld på cykel, hvor han blev kastet fremover styret med over 30 km/t.

Det gik dog lidt bedre, da Simon ‘ kun’ fik nogle skræmmer og en brækket arm.

Læs også

Sveriges statsminister raser efter Paludans demonstration: "Det kommer vi aldrig til at acceptere"

 

Dagens Gossip