TV 2 afslører deltager i Toppen af poppen

Efter sommerferien vender 'Toppen af poppen' tilbage i sit oprindelige format. I 2020 blev programmet sendt i en særlig 10 års jubilæumsudgave. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Programmet vender snart tilbage, og nu afslører TV 2 endnu en deltager.

I går afslørede TV 2, at når det populære tv-hit Toppen af poppen vender tilbage efter sommerferien, så er en af de medvirkende Malte Ebert, tidligere kendt som Gulddreng.

Læs også

Overtager efter X Factor: TV 2 klar med LEGO Masters i aften

I dag røber de endnu en af de deltagere, der bliver en del af programmet.

Det er sangerinden Katinka. 

Katinka Bjerregaard er forsanger og sangskriver i rockpopbandet, der bærer hendes fornavn, Katinka. Bandet blev dannet i 2012, men de slog for alvor igennem, da de i 2015 vandt DRs talentprogram, 'Karrierekanonen’. 

Hun har blandt andet hittet med sangene ‘2000 meter i frit fald’ og ’Luftballoner’. Hun glæder sig til at deltage i Toppen af poppen.

“Ærlig talt har det jo været et pisse kedeligt år, så det er megadejligt at få muligheden for at spille noget musik på en ny måde. Og så er det jo ét af de eneste tv-programmer i Danmark, hvor det faktisk handler om musik, som er spillet af musikere,” siger hun til TV 2.

Tilbage til det oprindelige format

I 2020 blev programmet sendt i en særlig 10 års jubilæumsudgave. Men når Toppen af poppen vender tilbage efter sommerferien, så er det i sit oprindelige format.

“Sidste år havde vi skiftende artister fra gang til gang, som alle havde været med før. Det fungerede godt, men vi glæder os også til at vende tilbage til den vanlige 'Toppen af Poppen'-stil, hvor vi har mulighed for at få mere dybde i portrætterne, når det er de samme syv deltagere, der er med i hele sæsonen,” forklarer Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør hos TV 2.

Udover Malte Ebert og Katinka deltager fem andre musikere, der offentliggøres løbende over de kommende uger. I år finder optagelserne sted på Mols i slutningen af april, og programmet bliver sendt på TV 2 PLAY og TV 2 til efteråret.

Læs også

Derfor drikker Camilla sit eget tis

 

 

 

Dagens Gossip