Slår fast: Nu overtager hun Mads Steffensens plads

Mads Steffensen har været været været på en lang række DR-programmer. Lige fra radiovært på det succesfulde program 'Mads & Monopolet' til vært på flere tv-programmer så som Kender du typen og Aftenshowet. Foto: Benita Marcussen.

Mads Steffensen er ikke længere vært på DR, og det betyder, at der skal nye kræfter til.

Allerede tilbage i februar afslørede DR, at det bliver Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, 'Ultra Nyt', som sammen med de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup skal gå på opdagelse i kendte menneskers hjem.

Læs også

Et af de mest populære programmer på DR1, Kender du Typen?, får ny vært, og nu fortæller Anna Lin, at optagelser til programmet er i fuld gang.

“Vi er i fuld gang med ‘Kender Du Typen’-optagelser, og det er sååå sjovt. Jeg håber, I vil tage godt imod mig, når det rammer skærmen,” skriver hun på Instagram.

Foto: Instagram.

Hun har tidligere fortalt, at hun glæder sig til at overtage værtsrollen.

“Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil,” udtaler Anna Lin i en pressemeddelelse fra DR.

Den helt rigtige til jobbet

Selvom det er ‘nogle store sko’, så er redaktionschef for 'Kender Du Typen?' Søren Bo Hansen sikker på, at de har valgt den rigtige til jobbet.

Anna Lin bliver ny vært på ’Kender Du Typen?’. Foto: DR / Bjarne Bergius Hermansen.

“Anna Lin er et af de lysende talenter i DR, og vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at påtage sig opgaven som vært på ’Kender Du Typen?’ Vi er overbeviste om, at hun kommer med en nysgerrighed og friskhed, og kan udfordre Flemming og Anne med nye og overraskende spørgsmål, siger Søren Bo Hansen.

Siden 2012 har Mads Steffensen stået i spidsen for Kender du typen?, men fremover bliver det Anna Lin, der skal styre programmet. 

Læs også

Tv-kendis opereret i hovedet

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip